Gemaakt

Eilandbewoners

Eindelijk had ik even tijd om te werken aan een nieuw designtje voor deze site, want heel de tijd op dat standaard theme kijken is toch ook niet altijd dat. Ik maakte een leuke illustratie, maar toen ik de site begon te coderen zag ik dat het niets werd. Dus hierbij de illustratie, aangezien ik er toch tijd heb ingestoken en zo. Ondertussen heb ik een fijne documentaire over piraten meegepikt op National Geographic. Piraten zijn cool. Dit gezegd zijnde, de illustratie. ๐Ÿ˜€

thumb.jpg

En dus mogen jullie nog even naar dit standaard theme kijken. Yuy! Of misschien moet ik gewoon mijn oude theme er op gooien. Dat is natuurlijk ook altijd een optie, maar eerlijk gezegd ben ik dat design ook een beetje beu gezien.

You Might Also Like

 • Rรกchie

  Hij is leuk. Jammer dat ie der niet op kan.

 • Sanne

  Ah toe! Maak hiervan toch maar een layout, hij is zรณ schattig!

 • Matthias

  Ninja’s zijn cooler *lekker puh*

  maar de afbeelding is heel schattig ๐Ÿ™‚ super super! Ik ben benieuwd!

 • Mirthe

  Iets nieuws is altijd leuk natuurlijk, maar je vorige theme vond ik ook goed ๐Ÿ™‚
  En de illustratie vind ik super! ๐Ÿ˜€

 • Dirty Jos

  Oh, hoe mooi!

 • Sunny Sixkiller

  Space ninja’s from hell zijn het coolst

 • Flater

  Het doet me een beetje denken aan de tekenfilmserie Barbapapa – een manga versie. Maar laat je dat zeker niet tegenhouden. Elk design die je voor je blog maakt vond ik heel goed en deze zorgt er ook voor dat ik stik jaloers blijf op je tekentalent.

 • yab

  Ziet er een gezellig eiland uit. ๐Ÿ˜‰

 • Rikea

  Gewoon doรฉn. En anders je vorige design want dat vond ik supermooi.

 • Greet

  Mooi ๐Ÿ™‚ Jammer dat het niks geworden is.

 • sed

  Doet me eigenlijk denken aan uw design denken greet ๐Ÿ˜€

 • Kathleen

  @Sed: dat gevoel had ik dus ook, tevens een van de redenen waardoor ik het ook heb afgekeurd. ๐Ÿ˜‰

 • lucie

  Ooooh, keischone afbeelding! Kunt ge er geen wallpaper van maken ofzo? Dat zou keitof zijn, iuk zou hem alleszins gebruiken.

 • vleervlinder

  aah zo supercute! ik wil daar wonen ๐Ÿ™‚ en het eiland opeten ๐Ÿ™‚

 • Pin It on Pinterest