Gebeurd

Miserie deel 527

In de reeks “miserie met de studio” deel vijfhonderdzevenentwintig. Nadat Kathleen een week zonder water had gezeten, nadat de Spaanse buurvrouw haar studio onder was gelopen en nadat Kathleen ook zonder verwarming heeft gezeten (alhoewel het hier nu toch verdacht warm is, maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn hete zelve :P), is er nu ook het moment gekomen waarop Kathleen zonder stroom heeft gezeten. Jawel. En dat net terwijl Manuel en zijn madam hier over de vloer waren. Jawel. Zo maakte Kathleen eens kennis met ongeveer alle mensen in dit gebouw. Sommige mensen geven een kotfeest, anderen leren elkaar kennen terwijl de stroom uitvalt. Het is eens iets anders he? Kathleen, haar bezoek en haar medebewoners zaten ongeveer een kwartier zonder stroom. Jammer genoeg konden ze zelf het euvel niet verhelpen aangezien de knop in kwestie achter een gesloten deur stond. En zo, beste lezers, zag Kathleen nogmaals haar huisbazin, ditmaal in gewone kleding. 😀

Waarschijnlijk to be continued. Ik vraag me echt af wat er nu nog kan mislopen. Echt. Volgens mij hebben we alles gehad de afgelopen maand. Misschien het dak dat er nog afvliegt of een muur die instort of zo. Ik kijk er al naar uit. Not. Oh en zeer toevallig had ik net zaterdag kaarsen gekocht. Eigenlijk als tafelversiering aangezien mijn sneeuwmannetje aan vervanging toe was, maar die kaarsen kwamen nu dus zeer handig van pas. Die intuitie van mij, ze begint een beetje freaky te worden. Vorige keer net die fles water gevuld, nu net kaarsen gekocht. Yup yup. Iemand een toekomstvoorspelling nodig? Als ik nog lang genoeg oefen zal me dat uiteindelijk ook wel lukken.

You Might Also Like

 • priegelaar

  Wanneer ga ik de lotto winnen? Kwestie van te weten wanneer ik effectief moet meedoen 😉

  Laat ons nu maar hopen dat je de komende tijd gespaard blijft van de ongemakken die je ondertussen al te beurt vielen.

 • Bram

  Wanneer ga ik op een interessant vrouwspersoon vallen die mij ook ziet zitten? Of moet je daarvoor mijn hand lezen of zo?

 • Sunny Sixkiller

  jij lokt die dingen uit met die onbewuste aankopen. Als ik u was zou ik geen speleologiekit kopen of uw gebouw stort in ofzo…

 • Pin It on Pinterest