Gebeurd

Brave cover

Af en toe worden ik en mijn geweldige talenten eens uitgeleend aan een ander bedrijf. Outsourcing heet dat. En zo kwam het dat ik een hele namiddag heb zitten zwoegen op een cover van een catalogus. De hele middag had ik de neiging om Ć©rgens in die cover een grapje te steken. Je weet wel, zoals er ergens ooit in een Ikea catalogus zogezegd een penis zou hebben gestaan, zoiets. Aangezien ik ge-outsourced word, moet ik braaf zijn en ben ik dus braaf gebleven. Goed, misschien heb ik af en toe een beetje gegiecheld achter mijn computerscherm, maar voor de rest ben ik braaf geweest.

Maar toen ik de cover aan enkele collega’s liet zien begonnen zij spontaan over geheime boodschappen, zes zes zes en de duivel en dergelijke. Aaah… het is altijd fijn als andere mensen tegen te komen met dezelfde vreemde kronkels als jijzelf. En nee, ik heb niets meer veranderd aan de cover dus nee, er zit geen geheime boodschap in. Ik ben nog steeds braaf. šŸ˜›

You Might Also Like

  • J.

    En eerlijk nu?

  • Pin It on Pinterest