Gebeurd

Spaanse wekker

De afgelopen week heb ik verschillende keren als ik thuis kwam mijn radioposten en mijn wekker opnieuw moeten instellen. Blijkbaar valt de elektriciteit nog steeds regelmatig uit, maar nooit als ik thuis ben. Vorige week maandag als uitzondering. Gisteren merkte ik pas ‘s avonds toen ik in mijn bed klauterde dat mijn wekker aan het knipperen was. Dus stelde ik het uur in en zette ik het alarm op 7u. Of dat dacht ik alleszins.

Deze ochtend schoot ik wakker. Ik lag even naar het plafond te staren toen geluiden van de Spaanse buurvrouw tot me doordrongen. Ze was aan het opstaan. Wacht eens… Mijn buurvrouw staat pas op om 7u30 als ik normaalgezien mijn stulpje verlaat. Jaja, dunnen muren, dan weet je veel van elkaar. Mijn wekker was helemaal niet af gegaan, dus er klopte iets absoluut niet.  Ik ging het gevecht aan met mijn donsdeken, won, uiteraard, en kroop naar mijn wekker toe. 15u23. Eh?! Ik daalde mijn trapje af, knipte het licht beneden aan en zag dat het 7u23 was. Blijkbaar had ik de 7u ingesteld als uur en niet als alarm.

Gelukkig zijn er mijn Spaanse buurvrouw en onze kartonnen muurtje nog. Af en toe heeft het ook zo zijn voordelen. 😉

Voor de mensen die zich vervelen of examen-/werkontwijkend gedrag vertonen, het volgende vraagstuk: om hoe laat kroop Kathleen gisteren haar nest in? (Easy Peesy :P)

En totaal nutteloos maar oh mijn god Heath Ledger is dood ofwa?! Niet dat ik extreem grote fan was van de man, maar hij was best een fijne acteur. Jammer.

You Might Also Like

 • gugfuz

  En het antwoord is … mooi op tijd!

 • Daphné

  Waaw zo vroeg!!! 11uur seg…
  Geeuwt…

  xxx

 • Sunny Sixkiller

  23.23?
  heb geen tijd om te rekenen 🙂

 • Flater

  Blijkbaar heb je een wekker (klokradio) waar je geen batterij kan in stoppen voor het geval de elektriciteit uit valt? Zal ik er ééntje kado doen? 😉

 • Pin It on Pinterest