Gebeurd

Ochtendmiserie

En de ochtendmiserie sleept aan. Ik heb begot in mijn vinger gesneden deze ochtend tijdens een moment van slaperigheid/lompheid. Er is gewoon een stuk uit mijn duim! Het bloed spoot alle kanten uit. De muren van mijn studio zagen plots niet meer oranje maar knalrood. Mijn meubels begonnen te drijven in een zee van mijn eigen lichaamsvocht. Er speelde zich een waar drama af in mijn eigen stulpje. Ik mag van geluk spreken dat ik nog leef!

Lichtelijk overdreven, maar af en toe mag dat wel eens. 😛

You Might Also Like

 • Sunny Sixkiller

  gaat ge nog dobbelstenen kunnen werpen?

 • Dikkie

  En de hele buurt begon te klagen van wateroverlast!

 • mick

  Ik heb liever een goeie leugen (lees overdrijven) dan een saai verhaal zeg ik altijd maar!

 • Flater

  Lichtelijke overdrijvingen gebeuren hier wel meer hé. 😛

 • Pin It on Pinterest