Gebeurd

Chinees Nieuwjaar

Vannacht werd het Chinees Nieuwjaar gevierd. Voornamelijk in China, logischerwijs, maar ook chinezen over heel de wereld besloten dit feest uitgebreid te vieren. Had ik dat geweten dan was ik even ergens anders blijven slapen. Als je naast een Chinees restaurant woont, sja, dan kan je wel eens last hebben van zulke festiviteiten. Mensen die superluid aan het praten zijn tot… oh… ik zeg maar… VIER UUR IN DE OCHTEND. Drie uur slaap is echt niet genoeg voor mij. De nacht van dinsdag op woensdag heb ik ook al maar een paar uurtjes geslapen dankzij dat stormpje dat passeerde. Conclusie: ik loop er al enkele dagen als een zombie bij waardoor ik allerlei stoten uithaal. Misschien kan ik vannacht wat schade inhalen. *hout vasthouden*

You Might Also Like

  • Daphné

    DAAROM sliep iedereen zo slecht eergisteren!!! Heel het kot was wakker vanaf 5uur ‘s ochtends, maar niemand wist waardoor.
    Ook ik slaap de 2 laatste nachten slecht en kort…. Bekaf ben ik…

    Ik duim dat het vannacht wel lukt!

  • Pin It on Pinterest