Gemaakt

Cactusventje

Ik heb uren en uren doorgebracht in de welriekende dampen van alle soorten verf: waterverf, plakkaatverf, olieverf, acryl,… Maar sinds ik terug ben uit IJsland (ook weeral bijna vier jaar geleden, mijn god, de tijd vliegt echt wel he?) heb ik niet echt meer geverfd. Ik heb een korte waterverfperiode gehad, maar die is even snel gegaan als ze kwam. Een tijdje geleden heb ik weer wat verfspulletjes gekocht. Gewoon. Vandaag heb ik doek gekocht. Gewoon. En heb ik me een paar uurtjes zoet gehouden met de verf en het doek en de penselen. Gewoon.

Resultaat? Dit. Mjah, acryl is eigenlijk nooit mijn favoriete verf geweest. Het is een kwestie van het terug allemaal onder de knie te krijgen he? 🙂 Vriend D. heeft besloten dat dit een cactusventje is. Dus… heet het schilderijtje vanaf nu “Cactusventje op wolk”. Ik vermoed niet dat je het ooit in het Louvre zal zien hangen, maar toch, het verdient een naam. 😀

Cactusventje

You Might Also Like

 • Sunny Sixkiller

  cactusventjes zijn nostalgisch voor mij 😀
  cactuar!!!

 • Daphné

  Supermooi…

 • jeronimo

  wat een heerlijk vrolijk schilderijtje 😉

 • Dikkie

  Superleuk!

 • Mirthe

  Ik beheers de kunst der schilderen niet, dus ik vind dat het er zeer goed uitziet! 🙂

 • Pin It on Pinterest