Gebeurd

En nogmaals…

Ik had de deur van de werkplek net achter me dichtgetrokken toen ik me bedacht dat ik sinds ik beginnen werken ben in Halle klasgenoot E. nog nooit tegen het lijf ben gelopen. Die gedachte schoot me te binnen toen er een meisje voor me liep die me enigzins aan haar deed denken, maar ze was het niet. Een straat verder sta ik plots oog in oog met klasgenoot E. en een vriend van haar. Uhu. Fuh-reaky. Eventjes een babbeltje geslaan met haar en daarna een spurtje getrokken om mijn trein te halen. Het was een fijn weerzien.

Was het toeval dat ik haar tegenkwam zo net toen ik aan haar dacht? Want al die toevalligheden en vreemde ontmoetingen de laatste tijd… Het is net iets te veel van het goede aan het worden. Echt. 😛

You Might Also Like

 • Valentijn

  Freak :-p

 • Bram

  Heb jij zo een extra stukje brein dat een beetje in de toekomst kijkt?

 • Flater

  Ik zal wat meer aan u denken. Misschien kom ik je dan eens tegen? (of net niet?)
  Hoe dan ook: met zo’n talent moet je toch gegarandeerd de lotto winnen? 😉
  groetjes

 • Pin It on Pinterest