Gebeurd

Carnaval

Om kwart voor drie belde vriendin K.. Of ik geen zin had om mee te gaan naar de carnavalsstoet die door  de straten van Leuven trok? Ja, dat leek me wel wat. Dus trok ik mijn schoenen aan en samen met vriendin K. gingen we naar downtown Leuven. We zagen de stoet, vingen snoepjes én een mandarijntje (af en toe ook eens gezond doen he), lieten onze tenen bevriezen, liepen naar het station toe en zagen de stoet nogmaals.

Terwijl we aan het station stonden werd ik maar liefst twee keer bestrooid met confetti. Toen er voor de derde keer een man op ons toestapte, was ik een beetje voorzichtiger. Hij stak een zakje popcorn in mijn handen. “Dank je,” zei ik, “Eindelijk iemand vriendelijk, want ik ben al twee keer onder gegooid met confetti,”. Daarbij trok ik natuurlijk het zieligste gezichtje. “En zij nog niet?” vroeg de man terwijl hij naar vriendin K. wees die naast me stond. “Nee,” pruilde ik. De man stak vliegensvlug zijn hand in zijn zak en plots hing vriendin K. hé-le-maal onder de confetti. Zelfs in haar beha kon ze nog ronde stukjes papier terugvinden. Aaah… Het was het hoogtepunt van mijn dag! 😛

You Might Also Like

 • Twinkeltje

  de braziliaanse samba was het beste! shake it baby! 🙂

 • Sanne

  Haha, je wraak was zoet en kleurrijk 😉

 • Bram

  Hoe die dingen altijd in de meest onaangename plekken terecht komen zal ik wel nooit snappen! Maar inderdaad, mooi gedaan!

 • Sunny Sixkiller

  ik wil ook caranvalssnoepjes! en confetti

 • Carnaval in Leuven

  […] De confettiebelevenissen van Kathleen. […]

 • Pin It on Pinterest