Gebeurd

En nogmaals…

Serieus… Het begint saai te worden, al die toevallige ontmoetingen. Ik begin te vermoeden dat ik gewoon té veel mensen ken. Deze ochtend had ik besloten een fnacbon te gaan inruilen voor enkele dvd’s. Zo’n bons zouden mensen eigenlijk niet mogen geven aan mij, want ik vergeet die dingen anders. Goed, ik had er op tijd aan gedacht en even later was ik drie dvd’s rijker (Big Fish, Howl’s moving castle en Funny Face). Daarna ben ik gezellig gaan ronddwalen door Leuven en plots stond ik oog in oog met vriendin N. en haar vriend. Vriendin N. en ik waren vage plannen aan het maken om af te spreken dit weekend, maar we konden niet meteen een knoop doorhakken, plus ik voelde mij gisteren niet al te lekker en ik was dan ook van plan om het dit weekend rustig aan te doen. Soit. Nu is het zo dat haar vriend het niet zo heeft op kledingwinkels. Dus wanneer vriendin N. gaat shoppen, trekt hij zich terug in de Fnac. Dus ik kwam als geroepen en zo hebben vriendin N. en ik gezellig een uurtje samen gewinkeld.

En als u mij nu wil excuseren, ik ga mij in mijn zetel zetten met een boekje en lekker zonnebaden. Serieus. Studio met twee dakramen gericht op het zuiden… Ik kan me hier helemaal in… in… in… een zeer zonnig en subtropisch oord wanen. Nu, waar heb ik mijn bikini gelaten? 😛

You Might Also Like

Pin It on Pinterest