Gebeurd

Dat verdient…

… een bloemetje. Jaja, af en toe moet je jezelf eens in de bloemetjes zetten en dat heb ik dan ook gedaan. Toen ik gisteren een paar narcissen zag staan voor bijna geen geld nam ik een potje mee. Narcissen zijn grappige bloemen. Net trompetten. Op dat moment waren alle knoppen nog dicht. Eens de bloemen mijn geweldige studio binnen kwamen, staken ze nieuwsgierig hun kopjes naar buiten. Nu staan er hier vier prachtige narcissen naast mij én er zijn twee nieuwe knoppen doorgekomen. Natuurlijk overlaad ik hen met veel liefde en genegenheid, zoals het hoort he. Ja, ik hou wel van bloemen. 😀

En totaal nutteloze informatie: dankzij mijn vijfhonderdzevenentwintig spiegels heb ik ontdekt dat ik een putje heb in mijn kin. Een putje! In mijn kin! Een putje! Nog net niet zo erg als Rob van Oudenhoven, maar toch. Sinds wanneer heb ik een putje in mijn kin? Serieus, waar komt dat opeens vandaan?!

You Might Also Like

  • Ntone

    Narcissen zijn leuk, en ze passen bij uw muur, maar k heb zelf liever Hyacinten, die ruiken zo ongelooflijk lekker.

  • Lime

    Ja amai, dat putje, dat was het eerste dat mij opviel toen ik u zag :p :p

  • Flater

    Kathleen: de Kirk Douglas onder de bloggers. 😉

  • Pin It on Pinterest