Gebeurd

*zucht*

7694tealblackdress.jpgNadat mijn zus in december had aangekondigd dat ze ging trouwen, was er plots de vraag: “wat doe jij aan op de trouw?”. Nu ben ik niet iemand die me zulke dingen aantrekt. Desnoods doe ik een iets aan wat ik al heb. Maar uiteindelijk is het wel de trouw van mijn zus en die trouwt hoogstwaarschijnlijk maar een keer, dus dan doe ik best iets leuks aan. Ik begon rustig rond te neuzen op tienternet en kwam uit bij Unique Vintage. Daar ontdekte ik Het Ultieme Jurkje. Ja, geen kleedje, een jurkje. Het was de naam “kleedje” niet waard. Blauw! Bloemen! V-hals! En prachtig jaren 50-achtig! Liefde op het eerste zicht.

Toen mijn zus hier gisteren op bezoek was, liet ik haar het jurkje zien. Natuurlijk had ik het nog niet gekocht, want je weet wel, ik koop nooit iets van de eerste slag. Mijn zus vond het een leuk jurkje en dus besloot ik het maar meteen te bestellen. De M en de XL waren al uitverkocht. Blijkbaar was ik een perfecte L. Het kon met niet schelen dat ik een large was, zolang ik dat jurkje maar mocht dragen. Ik zou er keihard in rocken! Echt! Dus betaalde ik braafjes (lang leve de lage dollar!) en huppelde een paar keer dolgelukkige een rondje door mijn 25m². Het Ultieme Jurkje zou binnenkort van mij zijn! Hoera!

Een uur later kreeg ik een mail. Dat het hen speet, maar dat er geen large meer beschikbaar was. WAT!?! Maar… maar… maar… het stond op hun website! In stock! Het was Het Ultieme Jurkje! Blauw! Bloemen! V-hals! En prachtig jaren 50! Mijn hart brak in vijfduizend stukjes. Tienduizend misschien zelfs. Niets aan te doen uiteindelijk. Maar waar ga ik ooit nog zo’n subliem kledingstuk vinden? Ik bedoel, al eens in de winkels rondgelopen de afgelopen weken? Het is allemaal jaren 60 mode wat de klok slaat en jaren 60 mode staat voor ronde kraagjes. Ronde kraagjes en ronde gezichten, da’s een foute combinatie. Dat is even fout als een vegetariër die in een steakhouse werkt. Ugh. Maar goed… Nog negen weken om een Bijna Ultiem Jurkje te vinden. *zucht* Niet leuk. IK WOU DAT JURKJE POTDEKKE! 🙁

You Might Also Like

 • Lime

  ‘t Is echt een supersuperschool jurkje…..zo jammer, echt waar.

 • Sunny Sixkiller

  maak zelf een jurkje met gabriël

 • Ntone

  Kan je het niet namaken? 🙂

 • Twinkeltje

  Waw, ik ben ook een beetje verliefd op dat jurkje *smelt*

 • Greet

  I feel your pain! Mooie kleedjes zijn zo moeilijk te vinden dezer dagen 🙁 Inderdaad prachtig exemplaar, spijtig!

 • vleervlinder

  waaw… zo mooi!! *zwijmel*
  maar kan je idd zelf niks maken?

 • Pin It on Pinterest