Gebeurd

Blogdrink

Puntjes. Zoals gewoonlijk, want zo hoort het!

 • Eendjes! EEEEEENDJES! En ze piepen nog ook! Ja, het was het hoogtepunt van de avond, zo’n eendje krijgen, dat is duidelijk. 😛
 • Volgens Sponzen Ridder zou het slecht zijn voor mijn bezoekersaantallen moest ik ooit een vriendje hebben. Mijn doelgroep bestaat namelijk uit vrijgezelle mannen, mensen die met heimwee terugdenken aan hun vrijgezellentijd en mensen die eigenlijk stiekem hopen dat ik ooit iemand zal vinden, maar die het toch stiekem nog leuker vinden om mij te zien lijden onder rampzalige dates, want dat geeft gewoon betere blogberichten.
 • Lime en ik hebben de mannen van Stew geinterviewed. Kwestie van een keertje de rollen om te draaien en zo. Het zullen wel zeeziekbeelden zijn vrees ik, want ik stond te giechelen en giechelen en camera’s stabiel houden is niet altijd even evident.
 • De vraag krijgen of je echt zwanger bent, is best wel een beetje vreemd (uhm… understatement). Situatieschets: Lime, de mannen van Stew, Mich en ik stonden beneden. Lime was bezig dat ze er zwanger uitzag in haar t-shirtje. Ja, dat kan je hebben met dat soort t-shirts en jaren 60 mode (nog steeds aan het wachten op de jaren 50 om terug te komen). Ik heb ook een paar t-shirtjes in dat model en liet vallen dat ik er daar niet zo heel erg zwanger in leek, zij trouwens ook niet hoor, waarop Lime vroeg of ik al met mijn zwangerschap naar de dokter was geweest. Waarop de mannen van Stew vroegen of het een jongen of een meisje was. Waarop ik antwoordde dat het misschien wel een tweeling zou kunnen zijn. Waarop de mannen van Stew antwoordden dat ik ze als het twee jongetjes waren ik ze Stefaan en Ewoud moest noemen. Waarop Mich compleet uit de lucht viel en doodserieus vroeg: “Ben je zwanger?”. 😛 Voor alle zekerheid: neen, ik ben niet zwanger en ik ben ook niet van plan zwanger te worden de komende… bwah… zevenhonderd jaar of zo? Maar goed, het was de eerste keer in mijn leven dat er iemand aan me vroeg of ik zwanger was. Een nieuwe wereld gaat voor me open.
 • Manuel was gemeen. Gemener dan anders, de gemenerd.
 • Ik ben niet fotogeniek dus probeer mij ook niet vast te leggen op film. Dat lukt niet. Punt. Haal nu de lens uit mijn gezicht en ga een ander slachtoffer zoeken. Dank u.
 • Eindelijk Daphné ontmoet, maar volgende keer verwacht ik toch een kleine demonstratie met de ponponmuts of met de sjaal! 😉
 • Binnenkort een nieuwe kledinglijn met mijn illustraties. Jawel. Er komen sponzen onderbroeken en rare dashemden.
 • Blijkbaar is het opvallend dat ik af en toe eens een blogbericht achter slot en grendel steek. Negen van de tien keren dat er hier een password protected bericht verschijnt gaat het over mijn liefdesleven bijvoorbeeld nabeschouwingen van rampzalige dates. Waarom achter slot en grendel? Omdat ik de andere mensen die daarbij betrokken zijn niet openbaar wil vernederen en zo. 😛 Gewoon even mailen voor het wachtwoord en als ik je ken of je geeft eventjes uitleg over wie je bent (“hey, ik ben de stalkster van vriend D.” :D), dan krijg je het meestal wel.
 • Er moet toch maar een keer een alternatief gevonden worden voor naamkaartjes die op je borst geplakt worden hoor…
 • Ntone is uiteindelijk toch al zijn witloof kwijtgeraakt.

Ook nog een paar fijne gesprekjes gehad met Matthias, Herman, Boskabout en deze meneer. Ja, het was weer een gezellige boel daar in het STUK.

You Might Also Like

 • Lime

  Wij hebben met de allerlaatste witloofstronken nog jenevers gekregen in de 7 oaks. Lachen!! 🙂

 • yab

  ‘k Heb een demonstratie met de ponponmuts gekregen!

 • Ntone » Blog Archive » BLOGDRINK!! Nabeschouwing (de echte)

  […] stickertje en een eendje! Even later was het ijs gebroken. Kennis gemaakt met Werkmens en Pelle, Kleintje zat naast mij, de andere kant Maartje (maar die had k al is gezien) etc. Ook Life is a Dance is in […]

 • Sunny Sixkiller

  mijn stalkster heeft last van diva-status nu dankzij uw blog :p

 • Werkmens

  Kleintje.be is echt cool. Ge hebt er een fan bij 🙂

 • Daphné

  Hij hééft dus wel mijn muts uitgedaan hé! Alleen was dat net 5 minuten voor je binnenkwam… :-s

 • Jeronimo

  hier en daar stade toch wel redleijk goed op de foto niet? 😉

 • sed

  Sponzenridder is een wijs man en hoewel ik niet meer zo vrijgezel ben ben ik toch nog fan. En heb ik hoe meer hoe meer spijt dat ik niet geweest ben vrijdag.

 • Blogdrinkleuven: de reacties

  […] Blogdrink door verbeelding […]

 • goofball

  Niet fotogeniek? Ik vond dat je echt wel tof stond op de foto’s!

 • Pin It on Pinterest