Gebeurd

Bwards

De Bwards waren weer in het land. Een overzicht.

 • Op de trein met Lime en Lucie. Ongelofelijk gezellig. De heenweg was nog redelijk rustig. De terugweg was volgens mij een traumatische ervaring voor hen. Chocolade, twee cola’s en de dampen van textielstiften maken mij lichtelijk hyperkinetisch. Volgens mij is adhd eerder de juiste term.
 • Geen naamkaartjes. Shockerend. Echt. En eigenlijk ook een beetje irritant, want je had niet echt een idee van wie wie was. Plus, een paar mannen *kuch*Marnik*kuch* gaven eerlijk toe dat ze dan teminste een excuse had om naar de borsten te kijken. Ja, je moet je nu niet van de domme houden.
 • Dus heb ik maar een custom naamkaartje gemaakt. Hetzij maar voor een persoon, maar toch. Zo gingen deze Bwards toch niet volledig naamkaartjesloos de geschiedenis in.  
 • Wat op een t-shirt geklad voor Ntone. Omdat hij het zo lief had gevraagd vorige week tijdens de Leuven Blogdrink en omdat ik gewoon een goed mens ben (en zeer bescheiden ook 😉 ). Tantieris krijgt binnenkort ook nog een tekening. Beloofd!
 • Volgens mij kunnen de awards zelf gebruikt worden als moordwapen. Serieus. Die dingen wegen een ton. Twee ton misschien zelfs.
 • Deze keer had ik een “ik ken u precies van ergens,” moment met Marnik. Vorig jaar was het omgekeerd. 😛
 • Ik heb goed mijn best gedaan om camera’s te ontwijken, maar enkele snoodaards hebben me toch weten vast te leggen op film… SD kaart… whatever.
 • Mijn creatieve brein laten werken en ge-wel-dig-e domeinnamen verzinnen. To be continued.
 • “En hoe gaat het met uw zwangerschap?”. Die Mich toch. 😛
 • Groepsblogs zouden een aparte categorie moeten zijn. Ik had zo toch wel mijn twijfels bij de winnaars (behalve dan bij Lilith natuurlijk, want die verdient dat kweeni hoe hard, ze stond dan ook in mijn lijstje).
 • Wat is er zo weird aan whiskey? Serieus. Kan iemand mij dat uitleggen? Ik zie het weirde daar niet meteen van in.
 • Leuk gebabbeld met Greet en haar vriendje (die jammer genoeg een Canon om zijn nek had bengelen en daarmee de ambetanterik uithing). Het vriendje liet weten dat hij dacht dat ik een ander accent had dan dat hij had verwacht. Sja. Niet iedereen spreekt Brughs he? 😉
 • MSNboekjes! Altijd handig om onnozele dingetjes in te tekenen en op te schrijven tijdens treinritten die bijna een uur duren en zo. Een voorbeeld waarop iemand een varkentje verleidt volgt later wel.
 • Vuur had een bangelijk kleedje aan. Ik dacht, ik meld dat hier eventjes, want het was gewoon een bangelijk kleedje. Uit de Vero Moda natuurlijk. Ah ja, want de Vero Moda maakt bangelijke kleedjes. Ik heb gisteren dan ook een subliem kleedje gekocht. Subliem, maar niet bangelijk. Bij de Vero Moda natuurlijk. Ah ja.
 • Om zes uur werd Love Lucy omgetoverd in een restaurant en werden wij vriendelijk verzocht het pand te verlaten. Yup.
 • En er was potdekke geen bellenblaas dit jaar. Zware ontgoocheling.

Al bij al was het gezellig hoor, maar ik weet niet, ik heb het gevoel alsof er vorig jaar meer tijd was ingestoken, dat de organisatie beter was. Vorig jaar was er ook véél meer volk en er was toen bellenblaas. Bellenblaas maakt veel goed. Hoewel het uitzicht ook wel het een en het ander goed maakte, maar toch.

You Might Also Like

 • Gwendolyn

  Nu weet ik weer waarom ik vorig jaar tegen mijzelf zei “dat ik volgend jaar zéker wilde gaan” ^^ Ik ben benieuwd naar de foto’s! 😀

 • lucie

  Mijn buikspieren doen nu nog zeer van het lachen. Volgende keer moeten we just nog knappe gasten meebrengen om onze printer en tv naar huis te dragen (mijn fototoestel draag ik zelf wel :))

 • Marnik

  Ik wist dat die uitspraak tegen mij ging gebruikt worden.

 • Ntone

  DANKU

 • Ntone

  *kuch*

  Danku voor tshirt!!
  🙂

 • Lime

  Trauma is het juiste woord ja :p

  En laat dat varken maar achterwege 😉

 • bwards 2007+1 « Herman Horsten blog

  […] Stefan hoe kunt ge dat in godsnaam vergeten? Het Leuvens K3 clubje was ook van de partij: Kathleen, Lime en Lucie. Ik mocht eigenhandig vaststellen dat de benen van Lime perfect gewaxed waren tot […]

 • Bwoa(rds) « niets.dan.vuur

  […] het enige wat achteraf over Vuur-op-de-Bwards werd geblogd, ging over mijn benen, borstekes, lijf, kleedje, lippenstift, heetheid, weetikveel, ik werd er zelfs voor bedankt.. Geilaards zijn het ja, die […]

 • spydro

  Ik had geen “ik ken u van ergens” moment, maar wel een “ik ken die tekenstijl van ergens” moment. Schone tshirt btw kben eens benieuwd of Ntone die nu op elk blogevent zal aandoen 🙂

 • Pin It on Pinterest