Gebeurd

Kappers en zo

“Het is genoeg geweest!” sprak ik mezelf gisterenochtend vermanend toe. Ik duwde de deur open en ging het kapsalon binnen. Een kleine blonde man kwam naar me toe en vroeg: “Voor wat zal het zijn?”. Ja, uhm… Voor een groot grijs gesneden brood alsjeblieft? En doe er maar twee chocoladekoeken bij? Hallo. Kapsalon. Voor wat denk je dat het zal zijn? Gebruik die ene hersencel die je hebt eens alsjeblieft. Daarom ga ik dus niet naar kappers he. Idioten. *zucht*

Maar ik zette mijn meest adembenemende glimlach op en zei dat ik graag een afspraak wilde maken. Nee, wacht. Schrap die “graag” maar. Schrap die hele zin maar. Ik wil helemaal geen afspraak maken, bedacht ik me. De geuren van de shampoo, de dampen van de kleurspoelingen, de hitte van de haardrogers,… Ik moest daar weg. En snel! Jawel, paniekaanval eerste klas. Het meisje aan de kassa vroeg me wanneer ik een afspraak wilde. “Donderdag of vrijdag, zo laat mogelijk,” hoorde ik me antwoorden. Ze zei een van de twee dagen, gevolgd door “om 17u”. Ik draaide me om en toen ik twee meter verder stond, drong het tot me door dat ik eigenlijk niet wist of het meisje nu donderdag of vrijdag had gezegd. Gewoon niet gehoord, omdat ik een gigantische paniekaanval had.

Dus ga ik gewoon lekker niet. Nah! Moeten ze ook maar niet zo’n idiote vragen stellen en met haardrogers staan rondzwaaien. Nah! Eigen schuld. Nah!

You Might Also Like

 • Kimmi

  Sommige mensen gaan ook naar de kapper om hun haar te laten kleuren of op te steken of gewoon te brushen of .. 😉 Zo vreemd is die vraag nu ook weer niet 😀

 • lucie

  Als ge niet gaat, dan is het allemaal voor niets geweest. Het moed bijeenrapen, het binnenstappen van het kapsalon, het trotseren van de hitte en de vreselijke geuren,… Een telefoontje richting kapsalon, en ge weet direct welke dag dat het is. Anders moet je binnen een maand weer die horror tegemoet.

 • Tom

  Ochere toch. Moet ik het knippen?
  *probeert heel hard niet evil te kijken*

 • Sunny Sixkiller

  arme kathween toch!

 • Femke

  Maar dood haar is ook niet leuk toch.. En zie het zo; 1 keer in de 2 maanden is genoeg!! =D

 • Bram

  Haar dient om te groeien, niet om te knippen.

 • Pin It on Pinterest