Gebeurd

Heet konijn

Sta je net te klungelen in de Downtown Jack met een keu die bijna even groot is als jezelf en probeer je je date (ja, date, als in mannelijk gezelschap dat je wel heel erg leuk vindt) wat te entertainen, hoor je plots: “Aaah… wie we hier hebben se,”. Carolien. Waarom kom ik haar en haar vriend nu toch overal tegen? Is er dan geen een plekje veilig in Leuven? 😀

Een klinkende zoen voor mij en jawel, mijn date kreeg er ook een. Verdorie Carolien, mijn date! Afblijven! Fikken thuis! Mijn heet konijn! *voeg hier een kwaadaardig gromgeluid in* Mijn date was een heet konijn, ja. Een sympathiek heet konijn met een geweldige glimlach. En als jullie mij nu willen excuseren, ik ga mijn bed in kruipen en dromen over dat konijn. Nah! 😉

You Might Also Like

 • Reply de kleine trommelaar

  Amai…. De konijntjeshitte heeft z’n effect klaarblijkelijk niet gemist…. 😉

 • Reply Ntone

  Moest dat konijn nu in uw bed liggen, moest je niet dromen, en moest de verwarming ook niet op!

  Leuk EN economisch 🙂

 • Reply yab

  ‘t Was een knap konijn en ‘k heb er toch maar een kus van kunnen pikken, nah, nah, nah. 😛 Maar volgens mij had hij alleen maar oog voor jou. 😉

 • Reply jeronimo

  den downtown jack…sweet memories….

 • Reply Daphné

  Wordt het een vervolgverhaal???

 • Reply Een drukke avond

  […] merken. De eerste spelletjes heb ik niet veel ballen gepot, ik was dan ook een beetje afgeleid door de knapperd waarmee Kathleen stond te spelen aan een andere pooltafel (haha, betrapt!). Na een glaasje wijn […]

 • Reply Lime

  Carolien heeft ook mijn heet konijn al gekust.Volgens mij doet ze’t express 😉

 • Reply spydro

  Tiens das precies mode in de blogosfeer zo verliefd worden 🙂
  Ik las hiernet bij vuur dat zij ook verliefd was. Gij ook proficiat dus. Bij heet konijn moest ik spontaan denken aan “Het Geslacht De Pauw”. Veel succes met uw konijn dus!

 • Reply Sunny Sixkiller

  hete konijnen? is het jachtseizoen al geopend?

 • Pin It on Pinterest