Gebeurd

Kommil Foo

Aaaah… Ik ben zo blij dat ik mij op de wachtlijst heb gezet, dat 30cc mij uit die wachtlijst heeft gepikt en dat ik naar dat concert ben geweest. Het was super. Het was SUPER. Ik heb er van genoten. Het was wel even moeilijk toen ik besefte dat ik niet op mijn werk zat en dus niet zeer luid en zeer vals mocht meezingen. Dus heb ik maar zachtjes meegeneurieed. Mijn buren keken een beetje raar naar mij op het einde van de show, maar sja… Mij niet gelaten.

En nu ga ik mijn kaakspieren even laten rusten. Ik heb ze stijf geglimlacht. Ja. Dat kan. Geloof het of niet. 😛

You Might Also Like

 • Timmy

  psst, waar zat je ergens in die ohzogrote zaal?? 😉 Ik deel alvast uw mening: ‘t was inderdaad een geslaagd concert… Jaja, derde balcon, rij C als ik me niet vergis, daar zat ik te genieten van de leuke muziekjes.

  Getekend,
  Uw Buur die van mening is dat je goed kan zingen (ofneenee, shit, dat was een man naast mij…. :))

 • Crazy Chimera Chick

  Hey, kwam toevallig hier terecht, toen ik dromen en verbeelding aant intikken was op google. Ben nogal een dromertje dusja 😉 Zag in éen van je vroegere posts dat je fan bent van Juliet Marilier, wel ik kan je verzekeren dat ik al haar boeken met plezier heb verslonden. Zo ongelooflijk goed !!! Het laatste boek dat ik geleze heb van haar is Wildewoud. Leuk dat je genoten hebt van het concert :p
  xxx Greetz xxx

 • Sunny Sixkiller

  stomme uitverkochte evenementen!!!!

 • Timmy

  mss nog plaats op de late night concerten? Daar treden die gasten ook op met nog vele anderen zo schijnt… 😉 Nuja, mss ook al allemaal volzet, who knows…

 • Pin It on Pinterest