Gebeurd

Kortjes

Omdat er toch wel een paar puntjes zijn die ik wil aankaarten:

 • Ik heb een gi-gan-tisch paasei gevuld met kleinere paaseitjes gekregen op mijn werk. Mijn vals werk. Nee, nee, ik werk niet nog ergens anders in het zwart. Het bedrijf waar ik echt voor werk leent mij drie dagen in week uit aan een ander bedrijf (outsourcing heet dat) omdat die hun grafisch vormgeefster ieder moment een kindje op de wereld kan zetten. Ik doe dat intussen al sinds december en ja, het is een gezellige bende daarginds. Deze middag begon een meneer van de boekhouding oranje dozen uit te delen en ik zat een beetje zielig te wezen achter mijn computer. Het lot van een outsourcer: je hoort er een beetje bij, maar toch nooit helemaal. Dus terwijl iedereen enthousiast zijn oranje doos met gi-gan-tisch paasei in ontvangst nam, sja… zat ik een beetje zielig te InDesignen. Tot de meneer van de boekhouding plots ook zo een doos voor mijn neus zette. Mwah! MWAH! “Katleen boekhouding” stond er op. MWAH! Ook de andere outsourcer, die de andere twee dagen komt grafisch vormgeven kreeg zo een doos. Man, man, man. Zalig toch?
 • Aangezien ik zondag niet ben gaan zwemmen (Creativa beurs, weet je wel) besloot ik vandaag een duik te gaan nemen. Serieus, vroeger als ik mij wat slecht voelde dan begon ik te tekenen of te schrijven. Tegenwoordig pak ik mijn zwempak en stap ik tien minuutjes naar het zwembad. Verstand op nul en je lichaam al het werk laten doen, echt zalig. Op de koop toe begin ik te merken dat ik eigenlijk absoluut geen slechte zwemmer ben. Ik kan meedoen met de grote jongens en ik doe een twintigtal baantjes in iets meer dan een halfuur tijd. Dus ja, het gaat vooruit. 😀
 • Vannacht tijdens een van mijn vele wakkere uren, besloot ik om die date van vorige week eens flink mijn gedacht te zeggen. Ik ben het echt beu om gewoon met mijn voeten te laten rammelen. Dus daarnet een mailtje opgesteld. Het kwam er op neer dat het niet echt een blijk van respect was naar mij toe om niets van zich te laten horen en dat ik dan liever had dat hij eerlijk zei dat ik te lelijk/irritant/druk/intimiderend/idioot/… Blijkbaar deed dat de truc wel en dus kreeg ik antwoord. Dat hij het wel degelijk een gezellige avond had gevonden, maar dat ik toch niet meteen het type meisje was waarmee hij zich een relatie zag hebben (niets nieuws onder de zon daar, story of my life en zo, eigenlijk zou ik me zorgen moeten maken om het feit dat ik me zoiets niet meer aantrek, maar soit, so be it). En hij heeft zich verontschuldigd, wat ik nog het belangrijkste van heel zijn mail vind. Dus… voila.

You Might Also Like

 • yab

  Wie heeft er mannen nodig als je chocolade hebt. 😉

 • lucie

  Ik werk dan wel nog niet, maar gelukkig heeft de mama voor een grote pot chocoladeiers gezorgd 🙂

 • Bram

  Goed gedaan meid. Sommige mensen mijner geslacht zouden eigenlijk met een schaar uit de orde gezet moeten worden.

 • Matthias

  Hah! CHOCOEITJES FTW!! 😉 Loop de laatste dagen constant met een paar van die dingen in mijn jaszak. Voor op de bus, trein, op de fiets, onderweg, op straat, op café. Hilarische toestanden!

 • Valerie

  *Kwijl* Ik wil ook chocolade paaseieren !!!
  Ik ben echt onder de indruk dat je zo’n initiatief genomen hebt en die kerel het is goed gezegd hebt :)…. Ik zou ‘t nooit durven denk ik . In elk geval: hij weet niet wat hij mist!

 • Pieter

  Zwemmen is idd zo’n rustgevend moment waar je gewoon uw lichaam keer laten marcheren maar in combinatie met van die paaseitjes is dat natuurlijk weer minder 🙂

 • Crazy Chimera Chick

  Hehehe je hebt hem dus nog gemaild en hij heeft zich verontschuldigd (wat bij mij dus niet het geval was *grrr*) Dat is tenminste nog fair van die gast 🙂
  Kheb deze morgen trouwes ook nog (veel) chocolade eitjes naar binnen gespeeld 😉 Weet je, jij en ik hebben precies één en ander gemeen, we houden beiden van fantasy, chocolade en hebben weinig geluk in de liefde hahaha 😀
  xxx Greetz xx

 • Lies

  Girl power! *hmmm chocolade*

 • sed

  Goed gedaan. Ik voeg me bij de mening van bart, sommigen verdien het gewoon niet om in de orde der mannelijken gecatalogiseerd te worden.
  En mmmm eitjes…. (begint spont aan de paashaas te denken, hoewel die geen eieren legt natuurlijk, toch niet in de kipzin van het woord ).

 • Sunny Sixkiller

  ik wil ook paasgerelateerde chocolade!

 • Crazy Chimera Chick

  Hey,wou nog even zeggen dat bepaalde links van jouw superleuke verbeelding site niet openen bij mij, zoals de Zij link enzo… Wat ik nog wou vragen is of dat je mij mss zou willen toevoegen op msn voor een gezellige babbel fzo, kvind het altijd leuk om nieuwe vriend(inn) en te maken. xxx Doeiz xxx

 • Crazy Chimera Chick

  Tis nog wat vroeg maar:More eComments 😀

 • Crazy Chimera Chick

  Oeps ik wou je hier al even Zalig Pasen wensen met een leuke afbeelding, maar blijkbaar wordt die niet geaccepteerd :-/ Ik kan wel de link geven 🙂
  http://www.ecomments.com/comments.php?i=1184760220df

 • Pin It on Pinterest