Wijvenweek

[Wijvenweek] Het Ultieme Jurkje II

wijvenweek.gifHet was afgelopen vrijdag Volle Maan, laat ik daarmee beginnen. Intussen weten mijn trouwe lezers wel dat de Volle Maan en ik een vreemde band hebben. Er overkomen mij altijd goede dingen tijdens die drie dagen. Klinkt compleet absurd, ik weet het, maar neem het van mij aan, het is zo. Geen vragen bij stellen, gewoon accepteren. Dus… Volle Maan. *produceert een wolf-die-huilt-naar-de-volle-maan-geluid*

Ik was zaterdag met mijn zus en haar toekomstige echtgenoot naar den Ikea geweest, waar ik mij serieus heb moeten inhouden niet allerlei ongelofelijk fantastische spulletjes te kopen om mijn studiootje nog een beetje mee op te vrolijken. We waren voor ons bezoek aan den Ikea ook even bij een kledingwinkel gestopt, want ja, ik heb nog steeds niets om aan te doen op het huwelijk van mijn zus en dat is volgende maand al. Ieks. Paniek. Hoewel ik in die winkel een prachtig kleedje van Vero Moda pastte, was het toch niet helemaal dat. Te gewoontjes. Mijn zus trouwt maar een keer he. En ik ben nu eenmaal getuige. Dat is toch iets bijzonders. Het kleedje werd dus braafjes teruggehangen in het rek.

7694tealblackdress.jpgNa ons geshop gingen we naar het appartement van de zus en haar vriend (waar we eerst een paar loodzware en gigantische dozen de trap op sleurden met veel gegiechel), surften de zus en ik toch nog een keertje naar Unique Vintage. Misschien hadden ze hun collectie geüpdatet en zat er iets anders leuks tussen. Mijn wereld stond even stil toen hét plots weer op het scherm verscheen. Het Ultieme Jurkje. MIJN! HEBBEN! MIJN! MIJN! MIJN! Jammer genoeg is het zo dat als ik echt iets wil, ik ook al-les zal doen om het te krijgen. ALLES.

Snel mailde ik naar de persoon die me de vorige keer had teruggemaild dat Het Ultieme Jurkje out of stock was of ze het even opzij kon houden. Ik zat namelijk niet op mijn eigen computer en ik ben te lomp om wachtwoorden te onthouden. Ze mailde binnen de vijf minuten terug dat ik heel snel moest zijn als ik Het Ultieme Jurkje wilde, want ze werden overspoeld met bestellingen. Gnaaaah! Dus gebruikte ik verschillende “wachtwoord vergeten” links, vloekte als een echte ketter, veranderde een tweetal wachtwoorden en bestelde als de bliksem dat jurkje. De vorige keer werd me binnen het uur teruggemaild dat Het Ultieme Jurkje jammer genoeg niet meer in stock was in mijn maat. Intussen zijn we twee dagen verder en nog geen nieuws. Er staat intussen wel “order processed” als ik inlog op de site zelf. Dat is goed? Toch? Man, ik overleef niet nog eens “sorry, maar dat jurkje is out of stock”-mail, dus het moet gewoon in orde zijn. Nah!  Of niet. Net nog eventjes gekeken en bij mijn vorige bestelling stond ook “order processed”. Maar… maar… maar… Dan hadden ze al lang iets moeten laten weten! De vorige keer lieten ze iets weten binnen het uur. Nu is het twee dagen geleden. Natuurlijk wel feestdagen. Nee, nee. Het moet gewoon in orde zijn. HET. MOET.

PUNT.

You Might Also Like

 • goofball

  Het is echt een heeel heeel mooi jurkje! Het moet dus nog in stock zijn eh!

 • Valerie

  Ik hoop het voor u want dat is echt wel een geweldig geweldig schoon kleedje! Ik wil het ook!

 • Greet

  Hilarisch 😀 Ik hoop voor jou dat het deze keer wel gelukt is! Tof dat ze het ineens toch weer in stock hadden 🙂

 • Sanne

  Ik duim heel hard voor je dat je het deze keer ook krijgt 🙂 Want het is zo’n prachtig jurkje!

 • Lime

  Ik duim heel erg mee met al de anderen hier 🙂

 • Lime

  En oh ja, dan mag ik het toch wel eens lenen voor een galabal of zo hè? Ik vind het een prachtige jurk!

 • ./ikin blogt » Blog Archive » [Wijvenweek] De vrouw.

  […] onderwerp “shoppen” ligt mij meer. De meeste vrouwen shoppen nogal […]

 • lucie

  Als het toegekomen is willen wij natuurlijk een foto van Kathleen met het kleedje!

 • Sunny Sixkiller

  Ik hoor veel gepraat over jurkjes, maar ik heb u nog NOOIT in jurkachtige dingen gezien 🙂

 • elisse

  maar alst Volle Maan is zit het u mee zegt ge? awel, dan zalt wel van da zijn, hun jurkje wordt het uwe!

 • vleervlinder

  ik hoop zo hard dat het nog in stock is! volgens mij staat gij daar heel goe mee 🙂
  en na den trouw van uw zus kom ik het stelen! 666!

 • Crazy Chimera Chick

  Hey kathleen, zou ik mss een paswoord van je kunnen krijgen, maar ik kan wel niet mailen aangezien ik je mailadres nergens vindt, zoals ik al eerder zei, (zie Kortjes) bepaalde links openen niet bij mij.We kennen elkaar(nog) niet, maar ik denk dat er veel overeenkomsten zijn 😀 Ik vind jouw blogberichten trouwens ongelooflijk leuk, ontroerend, origineel en meeslepend. Zie je, ik ben er al geweldig aan verslaafd man man man :p Trouwens … if all else fails in “De Zaak Snurk” heb je ooit al eens een voodoopopje gemaakt? Je weet wel dat creepy gedoe met die naaldjes hehe ;p En whow dat jurkje is echt wel chique 😀

 • de stalkster van vriend D

  het is absoluut verboden om zulke jurkjes te dragen in aanwezigheid van vriend D!

 • Pin It on Pinterest