Wijvenweek

[Wijvenweek] Ideale man

wijvenweek.gifDie bestaat niet, daar ben ik me intussen wel bewust van geworden. Of hij verstopt zich verdomd goed, dat is ook een mogelijkheid. Het belangrijkste aan mijn ideale man is dat hij mij aankan. Myle verwoordde het enkele posts geleden schitterend in een comment: “Je bent ook héééél wat om zo knal op je boterham te krijgen 😀 Meeste mannen van tegenwoordig zijn maar watjes zu en daar ben jij waarschijnlijk véél te wild voor”. Voila, dat vat het zo een beetje samen.

Ik ben trouwens niet extreem wild. Af en toe een keer een aanval van adhd, maar algemeen gezien een vrij rustig iemand. Geen kat die dat gelooft natuurlijk, maar het is dus wel degelijk zo. De ideale man moet die knal op zijn boterham aankunnen en liefst ook overleven. Aangezien mannen tegenwoordig allemaal wussies zijn (woorden van een man zelf dus, mannen als je daar iets tegen in wil brengen, reageer je af op je geslachtgenoot Myle :P) is het dus een beetje moeilijk voor mij om zo iemand te vinden, iemand die stevig genoeg in zijn schoenen staat en die verder kijkt dan zijn neus lang is.

Straks meer? Straks meer. U bent gewaarschuwd. Dit is mijn favoriete zaagonderwerp. Serieus. 😀

You Might Also Like

  • Sunny Sixkiller

    bestaat de ideale vrouw dan? 🙂

  • Myle

    Lap, eens zien wat dat wordt op mijn blog. Maar dus, als de comments bij mij uitblijven … had ik gelijk. En dan zal ik trots zijn op mijn “wijsheid” ter compensatie van mijn zelf toegekende watjes-factor 🙂 Dus ik win zowiezo … Veel Reacties = Mannen zijn geen watjes, Weinig Reacties = Ik heb uber-wijsheid in pacht. :p

  • lucie

    Gij ADHD? Gewoon een beetje druk ja, ik ken wel ergere gevallen. Ge vind u zeker wel een vent die dat op zijn gemakskes aanziet en over zich laat waaien, zonder zich daar in te ergeren.

  • Pin It on Pinterest