Wijvenweek

[Wijvenweek] Blah

wijvenweek.gifVan al dat geschrijf en gelees rond mannen gisteren, heb ik vannacht uiteraard gedroomd over de ideale man. Stevige armen, stoere borstkast, geweldige lach en… Dan wakker worden. De verschrikking.

*zucht*

You Might Also Like

 • Sanne

  Ach arm kind, gelukkig is het vandaag de dag van het huishouden 😉

 • zapnimf

  Nachtmerries over het huishouden lijken me aannemelijker.

 • Crazy Chimera Chick

  Ach ja, never confuse dreams and reality *zucht* Toch is het leuk om even gezellig weg te dromen, ik kan er van meespreken 😉 en aub aub, denk nog eens aan dat paswoord pwwweasse *makes puppyeyes* De Zij link en de Contact link openen gewoonweg niet, er komt telkens de melding dat de pagina niet weergegeven kan worden ???? Ja ik weet het ik ben een verdomd zagemens :p

 • Bram

  Dromen kunnen leuk zijn. Van de ideale man/vrouw dromen zou ik best wel aangenaam vinden. Jaloerse dromen over een ex zijn veel minder leuk. Yeah.

 • goofball

  Gedroomd van de ideale man? ah ja het gerucht doet de ronde dat in de buurt van jouw studio een heel knappe Spanjaard woont :p

 • Pin It on Pinterest