Wijvenweek

[Wijvenweek] The End

Even samenvatten voor de mannen die de wijvenweek niet echt gevolgd hebben:

 • vrouwen zijn nooit tevreden met hun lichaam
 • als een vrouw iets ziet wat ze wil, dan moet én zal ze het kopen
 • mannen, can’t live with them, can’t live without them
 • mannen zijn liefst groot, gespierd, zeer mannelijk en in touch met hun vrouwelijke kant (maar uiteindelijk gaan we toch af op de geur hoor, dus niets van die lijstjes aantrekken, ‘t is uiteindelijk allemaal chemie, letterlijk)
 • vrouwen haten huishouden doen
 • of ze willen nu nog geen kinderen, zijn aan het twijfelen of ze hebben er al
 • mannen begrijpen volgens vrouwen van alles niet, maar omgekeerd zal de lijst wel even lang zijn

En dat is het zo’n beetje. Maar uiteindelijk he, zijn mannen en vrouwen in wezen helemaal niet zo heel erg verschillend.

Als u mij nu wil excuseren, ik ga mij terugtrekken en mijn blog een week niet bekijken. Trop est trop hé? 😉
Maar ik moet wel zeggen dat ik het een fijne week vond. Dus bedankt i. en Lilith om dit allemaal op poten te zetten.

You Might Also Like

 • Crazy Chimera Chick

  Hoi Kathleen, bedankt voor de superfiijne wijvenweek 🙂
  Ik weet het ge hebt misschien bitter weinig tijd.
  Toch, ik wou dit ei nog even kwijt voordat men mij hier definitief aan de deur smijt. Wat denkt die crazy chimera chick wel dat ze is, hoor ik hier al hardop denken, de prententie zelve ? *Zucht* Vooroordelen vliegen soms vlugger dan een vogel, maar oordeel niet té snel, de waarheid achterhaalt je wel.

  Alle goede dingen bestaan uit drie zegt men wel eens …

  1) Ik kan u dus niet mailen om een paswoord aan te vragen, aangezien de links waar dit zich hoofdswaarschijnlijk bevindt niet openen waardoor alles dus afhangt van de kindness of kathleen.
  2) Anoniem zijn heeft zo zijn voor en nadelen want ge denkt wsch dat ik één of andere opdringerige, ambetante freak ben, een oude geile grijsaard of pedofiel uit het geflipte Gestoordia*lol* Ja, ik geef toe dat ik wel wat weirde trekskes heb, maar een beetje gekheid kan geen kwaad, toch?
  3) Hoe kan ik u dan overtuigen? Ik heb geen brilliante blog a la kathleen, neen, ik ben een heel gewone meid die toevallig ook heel veel houdt van fantasy (Juliet Marilier hah!) films (heb onlangs nog het wondermooie Benny&Joon gezien), astrologie, katten en muziek (een wonder, ik kan niet zonder) wiens ascendant Kreeft is (gevaarlijk gevoelig dus) die net als de blog girl herself al enkele rampzalige dates achter de rug heeft, waaronder 1 met een wel zéér trouwe lezer van dit wondere rijk der verbeelding en ik vrees dat ik nu al té veel van mezelf heb prijsgegeven want ik voel mij hier een serieuze tomatenkop krijgen, kzal dus maar zwijgen.*kruipt terug in haar schelp*

 • Crazy Chimera Chick

  *slaps head very very hard* ik had je vorige blogbericht nog niet bekeken, waarin dus eindelijk wel een linkje stond, DANKUWEL 😀
  Forgive me my sillyness !

  xxx Greetz xxx

 • Pimpajoentje Punt Bee Ee » Blog » Blog Archive » [wijvenweek] Gedaan

  […] niemand meer. Nee, ik hou niet van hokjesdenken, helemaal niet. We zijn allemaal mensen, nietwaar. Gelijkenissen benadrukken in plaats van verschillen, dat moeten we […]

 • Pin It on Pinterest