Gebeurd

Giechel³

Giechel 1
Soms neem ik op vrijdag de bus niet naar mijn studio. Nee, soms neem ik de bus naar het ouderlijke huis. Die bus heeft de neiging ergens tussen kwart na en half te komen. Meestal sta ik dan een kwartier aan die halte te draaien en wat doet een mens dan? Of beter gezegd wat doe ik dan? Wat rondom mij kijken, wat wiebelen, van de ene voet op de andere springen en mijn favoriet: zingen. Dus terwijl ik “Row row row your boat, gently down the stream,” aan het zingen was, reed er plots een blauwe, extreem getunede auto voorbij. Ik moest alleen al een giechel onderdrukken bij het zien van die auto. Het eerste wat het stemmetje in mijn hoofd roept bij het zien van zulke voertuigen is “COMPENSATIE!”. Die auto rijdt voorbij en ik kijk uiteraard wat naar die auto. Duh, je kan er moeilijk naast kijken. De bestuurder ziet mij staan en tuit zijn lippen tot een kus. Wahahahaha! Kathleen in een deuk voor vijf minuten omdat het stemmetje in haar hoofd nog luider “COMPENSATIE!” aan het roepen is. Dwiep.

Giechel 2
Ik had kunnen gaan zitten op de bus, maar ik had mijn laptop bij mij en een rugzak vol vuile was. Tegen dat ik mij goed en wel geïnstalleerd had, zou ik weer moeten afstappen. Rechtstaan dus. Nu merkte ik al snel dat de bus nogal vreemde geluiden produceerde. Het eerste deel van de weg is vrij goed geasfalteerd, dus viel het relatief mee, maar toen was daar plots een iets oudere baan met iets meer putten, deuken en dergelijken. Its. Its. Its. En ik zag al de kopjes van de medebestuurders op en neer gaan. Op en neer. Op en neer. Its. Its. Op en neer. Its. Its. Its. Ik heb op mijn lippen moeten bijten om niet in bulderend gelach uit te barsten. Andere passagiers hadden het blijkbaar ook moeilijk. Een straat verder liet de buschauffeur via de dispatch weten dat hij graag een nieuwe bus wilde hebben omdat er iets mis was met de vering van het voertuig waarmee hij nu aan het rijden was. Ah echt? Iets mis met de vering? Niiiiets van gemerkt. 😛

Giechel 3
In mijn studio heb ik een douche. Een bad nemen dat doe ik af en toe bij de mama en de papa. Zo ook deze avond. En dan opeens moet je de sproeier te pakken krijgen als je je haar wil wassen. En uiteraard glijd je dan uit, want je bent het uiteraard niet meer gewoon om te badderen. Ja. Weer vijf minuten zitten giechelen. Dat wordt een mooie blauwe plek.

Ach ja, lachen is gezond hé? 😉

You Might Also Like

 • Sunny Sixkiller

  Schater!!!!

 • Myle

  http://www.youtube.com/watch?v=-iKjkPgVQcE << haha, ofwachten op giegel4 dus 🙂

 • vleervlinder

  haha, ‘dwiep’ 😀 zo lang ni gehoord (of gelezen)

 • Greet

  Haha, jij giechelt wel graag hé 😀

  “COMPENSATIE” XD

 • Pin It on Pinterest