Gebeurd

Kaarskes

Man, man, man. Ik had echt zo positieve dag als deze nodig. Alles leek vandaag te gaan. Alles. Zelfs de css van een vrij ingewikkeld design bleek een koud kunstje te zijn (ok, het is nog niet in orde in IE6, maar IE6 is des duivels!). De treinen waren op tijd, min of meer toch, er zaten sandwichkes met choco in mijn brooddoos in plaats van boterhammen, ik kwam toevallig een jongeman tegen waarmee ik een jaar in IJsland heb gezeten,…

Hopelijk brengt de toekomst nog veel veel meer positievere dingen, vooral als het aankomt op die ene geweldige verrassing die vandaag mijn weg kruiste. Als iedereen nu een keer een kaarsje wil gaan branden, want blijkbaar werkt dat dus wel hé!  Kijk maar naar de bomma van Tom Boonen, die doet dat ook altijd en wie heeft er dit weekend Parijs-Roubaix gewonnen? Ja, zeg het maar allemaal mooi in koor: Tom Boonen. Da’s allemaal dankzij dat kaarske van zijn bomma. Ik heb dat wel in het snotje.

You Might Also Like

 • priegelaar

  *steekt de bomma van Tom Boo… euh … een kaarsje aan*

 • Myle

  : flauw mode : als ze er altijd ééntje brand, waarom wint hij dan niet altijd : flauw mode :
  En laat die IE6 voor wat ‘t is, als webdesigners er blijven voor sukkelen gaan die idiote gebruikers NOOIT veranderen, … wie niet horen wil zal voelen …

 • Lime

  WHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  *Brand een kaarsje*
  *Steekt haar hele kamer in brand*

 • Bram

  IE6 dient genegeerd te worden. Gewoon beetje browser detectie doen en de CSS file achterwege laten voor marginale browsers. Resultaat: perfect lesbaar doch lelijke website. En zo hoort het.

 • Daphné

  We branden een kaarsje… en zijn massaal nieuwsgierig!

 • Pin It on Pinterest