Gebeurd

The other…

Collega E. van het Andere Werk en ik, wij kunnen het best goed vinden met elkaar. Ik steek het op haar geboortedag. Het is compleet absurd, maar als ik iemand tegenkom die geboren is op de 23ste, 24ste of 25ste maart, gegarandeerd dat ik het daar dan goed mee kan vinden. Mijn beste vriendin uit het middelbaar: 23 maart. Een van mijn beste vriendinnen nu: 25 maart. Collega E.: 25 maart. Huisgenoot K. uit Amsterdam: 24 maart. Pool-date-jongen a.k.a Heet Konijn: 24 maart.

Maar goed, collega E. komt uit het verre verre Limburg. Ze had nog twee filmtickets die eind deze week zouden verlopen en dus vroeg ze vorige week of ik geen zin had in een filmpje. Tegen een gratis filmpje zeg ik geen nee. We dachten eerst naar de zeemzoete film 27 dresses te gaan, maar die bleken ze niet meer te spelen. Dan maar kostuumdrama. The Other Boleyn Girl. Stiekem heb ik een kleine voorkeur voor van die historische kostuumdrama’s, dus dat was mooi meegenomen.

Diegene die nog durft te beweren dat er een hoek af is bij mij, die raadt ik zeer zeker aan eens naar die film te gaan kijken. Ongeveer ieder personage is daar volledig gestoord. Ik steek het op de jarenlange inteelt, maar dan nog. Macht en de honger naar macht kan toch rare dingen met een mens doen. Ach ja, het eindigt mooi: een roodharig meisje wordt konigin van Engeland. Roodharige meisjes heersen dan ook. Uiteraard. 😉

You Might Also Like

 • mrvazil

  En limburg heerst ook, uiteraard

 • Bram

  Zo zo, dan zouden wij het ook goed met elkaar moeten kunnen vinden!

 • Kimmi

  Ej! Ik ben geboren op 23 maart 😀 Maart is populair, in de lagere school was ik de eerste van ‘n hele rij (23, 24, 25 en 26 maart). 27 dresses vond ‘k nu niet echt “waw” dus niks gemist.

 • elke

  Dat roodharig meisje wordt onthoofd, vrees ik. Niet dat ik je bang wil maken, hoor…
  Ik ben trouwens ook van de 23e. November. Werkt dat ook?

 • Pin It on Pinterest