Gebeurd

Kortjes

Lalala.

 • Net een mailtje gekregen van de huisbazin. De Spaanse buurvrouw én haar vriend vertrekken 15 mei. Haar werk heeft haar contract niet verlengd. Aaah… Geen gesnurk meer. Iemand die een studio in Leuven zoekt vanaf de 15de mei? 😉
 • Kaarsjes branden werkt dus en niet alleen bij de Bomma van Tom Boonen. Dat wil dus zeggen dat ik een paar miljoenen kaarsjes ga branden zodat ik maandag hopelijk goed nieuws krijg. *steekt nog een kaarsje aan*
 • Het Perfecte Jurkje is dankzij de kleermaker absoluut en ongelofelijk Perfect. Alleen schoenen vormen nu een probleem. Ach ja, dan maar op blote voeten he?
 • Ik ben langs de dokter geweest, langs de bank, langs de apotheker, ik heb de pmd buiten gezet, heb de afwas gedaan, ben boodschappen gaan doen, heb verschillende mailtjes gestuurd, heb nog een heel fijn cadeautje gekocht voor de zus en de schoonbroer, ik heb die vriendin gesproken en ik heb een piepklein stukje gezien van de film die ik wou zien. Ik heb alles op mijn lijstje gedaan dat moest gedaan worden en daarbij heb ik hetgeen wat ik echt wilde doen (knuffel maken) niet gedaan. Jaja, prioriteiten stellen.
 • Tijdens het pmd-buiten-zetten even een praatje gemaakt met de franstalige jongeman van het eerste verdiep. Ik heb die al een paar keer moeten binnenlaten omdat hij zijn sleutel altijd vergeet. Hij wilde naar buiten gaan, kwam langs mij terwijl ik aan het worstelen was met de pmdzak en bedacht zich toen dat hij zijn sleutel wéér vergeten was. Hihi.
 • Na het bezoekje aan de dokter een fijn gesprek gehad met een oude vrouw aan de bushalte en daarna ook op de bus. Geweldig madammeke. Ik denk dat ze een jaar of 80 was en die liep dus gewoonweg achter haar bus. Als in… LOPEN. Daarna vertelde ze dat ze op weg was naar de operales. Het zou Russische opera zijn die avond. Even later was ze aan het vertellen dat ze vorig weekend met de trein naar Amsterdam was geweest en twee weken daarvoor was ze met de trein naar Zurich geweest. Ja, ik kijk ook wel uit naar mijn pensioen. Een beetje lessen volgen, een beetje reizen, middagdutjes doen,… Nog zestig jaar wachten. Ok, vijftig misschien. Woohoo. Oh en ik wil dan ook zo’n geweldig madammeke zijn dat nog steeds achter bussen loopt. 😀
 • Vanavond maak ik een knuffel. Mwahaha. En niemand kan mij tegenhouden.

You Might Also Like

 • no butterfly

  Hihi, je hebt de smaak te pakken van het knuffels maken. Straks pas je nog zelf het meest perfecte jurkje aan.

 • Sunny Sixkiller

  Elandknuffel! Caribou!!!!

 • Daphné

  Ik wou dat ik ook zo tevreden kon zijn (van mezelf en algemeen ook)… Zucht, nog eventjes zucht…

 • Matthias

  @puntje 1: hint, hint, HINT! :p Nah, onderzak zoeken, wordt iets voor juli/augustus 😉

 • Bram

  Hmm .. Ik ben misschien op zoek naar iets in Leuven. Morgen weet ik of ik daar werk ga hebben in de buurt 😛 Maar helaas, mijn contract hier in Antwerpen loopt tot eind augustus. Nog buren die je weg wil? 😉

 • Voorzitter DDN

  Hoeveel is de huur van die kamer? We zoeken nog een lokaaltje waar we kunnen repeteren met onze Leuvense club “De Drummende Nachtbrakers”.

 • Pin It on Pinterest