Gebeurd

Den Trouw

Het is voorgevallen. De zus en haar vriend zijn getrouwd. Ik mag haar vriend dan nu mijn schoonbroer noemen. Hoezee! Een overzicht:

 • Schoenen met hakken en muisstille kerken gaan niet samen.
 • Ik ben verbrand. Jawel. Verbrand. Op mijn schouders. Typisch. Stomme zon. Maar langs de andere kant S. en P. hebben ge-wel-dig weer gehad op hun trouwdag, wat altijd super is.
 • Iedereen vond mijn kleedje fantastisch. Uiteraard. Het is dan ook het Ultieme Jurkje. Volgende week, tijdens het verlengd weekend, ga ik een fotoshoot doen met mijn privé-fotograaf, dus dan krijgt de rest van de wereld het ook te zien. Het was grappig dat iedereen vroeg of dat kleedje nu écht uit Amerika kwam. Hihi.
 • Er was bellenblaas! BELLENBLAAS!
 • Ik ben meegeweest op de fotoshoot op een geweldige fotogenieke plek. In Duffel staat er een ruïne van een kasteel in een parkje. Daar. Ik was de assistente van de fotograaf (een oom) en ik heb me ontzettend vermaakt. Intussen ook een beetje op verkenning gegaan in dat oude kasteel. Zalig gewoonweg. En toen kreeg ik de fisheyelens van de fotograaf in mijn handen. Ja. De gevolgen waren niet mooi. 😛
 • Ik vraag me nog steeds af onder welke steen de zus en de schoonbroer de DJ hebben gevonden. Serieus. Hoempapaa muziek tot en met. Tot dat de collega’s ingrepen en hem een lijstje gaven met goede muziek.
 • Keihard gerock’n’rollt met mijn broer op ‘Paradise by the Dasboardlight’. Hehe. Allebei naar dezelfde school gegaan. Allebei dezelfde leraar LO gehad in het vijfde middelbaar. Allebei rock’n’roll geleerd. Hetzij met vier jaar verschil, maar toch. En mijn kleedje was een en al rock’n’roll dus… sja… De broer was wel een beetje hevig. Ieks. Maar veel bekijks gehad.
 • Er zijn tantes die iedere keer als ze me zien zeggen dat ik weer wat slanker ben. Straks blijft er niets meer van mij over.
 • En natuurlijk was er ook de vraag wanneer ik een vriendje ging hebben. Uhm… nooit. En of ik de volgende zou zijn die zou trouwen. Wel… hebben jullie nog zestig jaar geduld of zo? Man man man. Ir-ri-tant!  

You Might Also Like

 • priegelaar

  Ewel kijk, ik ben nu echt wel schiewnierig naar dat kleedje!

 • Gwendolyn

  Kleedje kleedje kleedje showen! Jep, moét! 😉

 • Sunny Sixkiller

  fotoshoot!

 • boskabout

  – “En wanneer komt gij met een lief naar huis?”
  * “Ik zal ze volgend jaar alle 5 meenemen!”

  Een topantwoord 😉

 • Bram

  @boskabout: dat is pas echt een topantwoord als je het ook echt doet ;). Natuurlijk niet echt 5 lieven hebben, maar er 5 meenemen en doen alsof 🙂

 • Pin It on Pinterest