Gebeurd

RAWR!

Deze ochtend was ik redelijk vroeg wakker. Ik hoorde allerlei vreemde geluiden in mijn studio. Eerst dacht ik dat het vogels waren die aan het rond lopen waren in de dakgoot, maar toen ik beter luisterde, hoorde ik dat het schuifelende voetstappen waren. Er liep iets rond in mijn studio! Gelukkig is het vanaf 6u ongeveer al klaarlicht in mijn studio dus kon ik meteen zien wat het was. Een groene flits. Enkele blauwe stippen. Uiteindelijk zag ik dit klein monster.

 

Enkele tellen later, stond hij op mijn tafel en bestudeerde hij geïnteresseerd de afwas van de vorige avond. Hij leek even te overwegen deze klus in mijn plaats te doen, maar liet vervolgens een niet al te goedkeurende “RAWR!” horen.

 Oftewel…RAWR is geboren en vilt is zo leuk om mee te werken. Echt zalig.

You Might Also Like

 • Greet

  Ooh, wat een koddigaard zeg 🙂

 • Confetti

  Ik ben het helemaal eens met Greet! Eens er weer wat meer tijd overblijft, wil ik me ook aan wat geknutsel wagen!

 • Ráchie

  Liev

 • Sunny Sixkiller

  GROEN!

 • vleervlinder

  wow, sjieeeeek!!! zo supercool 🙂

 • Lime

  Heerlijk beest 🙂

 • lucie

  Supercute!

 • Tor

  de.max!

 • Eigenwys

  Vilt is inderdaad zalig om mee te werken en geeft altijd mooie resultaten 🙂

 • Bram

  Nu RAWR is geboren ga je toch wel een feestje geve zeker?

 • eva

  die is echt zooo gaaf.

 • Matthias

  waw! Beestig! 😀

 • Mirthe

  Hihi 😀

 • Pin It on Pinterest