Gebeurd

Koffiekoeken

Iedere zondagochtend stond zij bij de bakker na haar wekelijkse sportieve uitspatting in het zwembad. Dan kocht ze een klein grijs gesneden brood en af en toe ook wel een keer een koffiekoek. Soms zelfs twee als ze een keertje wild wilde doen. Hij woonde om de hoek bij de bakker. Ze hadden al zo vaak grapjes gemaakt dat zij hem een keer op zondag moest komen wakker maken met koffiekoeken. Hoewel ze het grappig zou vinden, deed ze het toch maar niet. Daar staan met natte haren en geurend naar chloor, nee, dat leek haar geen goed idee.

Die zondagochtend voelde ze zich niet al te lekker. Al enkele dagen liep ze volledig uitgeput rond. Een halve zombie. Ze besloot voor een keer niet te gaan zwemmen, maar uiteraard moest ze wel een brood gaan kopen. Ze liep langs zijn huis en zag dat de gordijnen nog dicht waren. Hij sliep nog. Zou ze hem wakker maken? Mét koffiekoeken uiteraard. Zou ze? Ze twijfelde nog even.

“Ach wat,” dacht ze toen ze bij de bakker stond en bestelde enkele koffiekoeken. En een klein gesneden brood. Ze betaalde, liep de winkel uit, de hoek om en belde aan bij hem. Geen reactie. Ze belde nog een keer. “Hallo?” sprak een slaperige stem. “Speciale levering van de bakkerij,” lachte ze in de parlefoon. Ze hoorde hem grinniken terwijl de deur openzoemde.

You Might Also Like

 • Daphné

  Mooi 🙂
  Ik hoop dat het verhaal even leuk verder gaat!

  Ps: mooi design!!!

 • Greet

  Nieuwe layout! Me likes!
  En hihi, spannend zondagmorgenverhaaltje ^^

 • Linn

  Mooie tekst in een mooie layout. 😉

 • lucie

  Spannend!

 • Mirthe

  Romantiek! 😀

 • Boskabout

  Klinkt veelbelovend!

 • jeronimo

  ik zag u rond 12u op de ring van leuven wandelen en ge zag er goed in in ‘tgezelschap van die? jongen? 😉
  ik dacht nog te toeteren 🙂

 • Karen

  Schattig! En mooi, dat groen

 • Pin It on Pinterest