Gebeurd

Slaap kindje slaap

Volgens mij is er iets mis met mij. Nee, echt. Normaalgezien ben ik voorzien van genoeg energie om vijfduizend van die Duracell konijnen te verslaan. De afgelopen week en een half was van die energie niet veel te merken. Vandaar de behoorlijk stille Kathleen tijdens de blogmeet zaterdagavond in De Moete. Het ging gewoon niet. Zondagmiddag heb ik héél de middag geslapen. Gisteren heb ik op het werk twee cola’s achterover geslagen en het gewenste effect bleef uit. Normaalgezien word ik compleet hyper van twee cola’s snel na elkaar. Deze keer dus niet. Vandaag ben ik thuisgekomen, heb ik mij op mijn bed gelegd om wat te lezen en pataat, weer in slaap gevallen. Tijdens Sara nog wel! Schandalig! Na een halfuur terug wakker geschoten en slaapdronken beginnen koken.

Dus vandaag het Kruidvat even binnengesprongen en een grote pot vitamientjes gekocht. Ik mag dan iedere dag wat groentjes en fruit (ik zit in een serieuze appelperiode, ik zou kunnen overleven op appels momenteel vooral Pink Ladies en Red Chiefs *kwijl*) achterover slaan, misschien is het niet genoeg. Eens zien wat die extra vitamientjes gaan doen. Ik heb gezien dat er ook veel ijzer in die pillen zit en meestal is dat de grote boosdoener bij vermoeidheid. Soit. We zien wel. Vanavond op tijd mijne nest in, dat zal ook al iets zijn.

You Might Also Like

 • nocona

  Het hangt in de lucht denk ik. Ik heb er dit weekend twee hele dagen over gedaan om één film uit te zien, en twas niet omdat het een slechte film was. Wel telkens netjes op tijd voor het eten wakker geworden :p

 • Bram

  Ik steek het op het weer. Ben ook al een dikke week doodmoe, schijnbaar zonder reden :(.

  Laat iets weten als die vitamientjes helpen!

 • noliesjustlies

  Awel, ik kan een vitaminekuur alleen maar aanraden! Ongeveer een maand geleden was ik ook een tijdje onverklaarbaar moe, de dokter heeft me dan een vitamine B-kuur voorgeschreven. De juiste naam schiet me niet direct te binnen… Ik combineer die met een algemene vitaminekuur (Dynatonic) Misschien niet voor iedereen, maar voor mij zijn die vitamientjes een wondermiddel. Weg, vermoeidheid!

 • Confetti

  Past op met die Pink Ladies, serieus, sinds ik die ken kan ik geen andere appel meer zien. Ik spreek van een échte verslaving!

 • Charlotte

  anders je bloed eens laten controleren e
  da weet je wa je tekort ebt e

  groetjes Charlotte

 • Charlotte

  vitamine B
  befact forte???

 • Greet

  Oej, beterschap!

 • Sunny Sixkiller

  bloedonderzoeken zijn overroepen!

 • Matthias

  Ach, heb dat ook gehad twee weken geleden. Weekendje platte rust, paar keer goed eten en wat regelmatig proberen leven. Dan komt dat in orde.

  Pink ladies = kwijl

  En ijzer vind je vooral terug in lever. Maar da’s dan weer zwaar niet-kwijl. Of foute kwijl.

 • Pin It on Pinterest