Gebeurd

Begijntjes rock!

Op de een of andere manier heb ik altijd gedacht dat ik een toekomstig vriendje op het internet zou leren kennen. Logisch. Ik deel mijn leven met honderden onbekenden op mijn blogje, ik ben ook niet vies van een netwerksiteje hier en daar en oh ja, klein detail, ik verdien mijn brood dankzij het internet. Het internet en ik, wij zijn dikke vrienden. Aangezien mijn zus enkele jaren geleden haar vriend (echtgenoot tegenwoordig, ik zeg nog steeds vriend, toch maar een keertje afleren voor ik slaag krijg 😉 ) heeft leren kennen via een online datingsitetoestand, besloot ik het er ook op te wagen. Onder het motto: “Als mijn zus dat kan, dan kan ik dat ook,”. Blijkbaar ligt het iets moeilijker voor mij. Niet alleen trek ik altijd freaks aan (iemand al een anti-freak-spray uitgevonden?), nee, ik word daarenboven ook nog eens herkend op datingsitetoestanden.

Vorige week kreeg ik twee privé-berichten binnen op een niet nader te noemen internationale dating- slash networkingsite. De ene vroeg of ik niet toevallig Kathleen van kleintje.be was. Heel toevallig wel, ja. En u bent? De andere herkende me van dit blogje. Een tijd geleden op een andere niet nader te noemen datingsite kreeg ik bijna meteen na mijn inschrijving een berichtje van een online kennis. “Haaa, die Kathleen! Alles goed? Ook actief op zoek naar een lief tegenwoordig? Je mag altijd met mij daten hoor, wink wink, nudge nudge,”. And that’s my cue… om gillend weg te lopen. Later volgde er ook nog een bericht van een andere blogger op diezelfde site. “Haha, betrapt!” Maaaaat. Ja, op die site ben ik intussen dus niet meer actief

Conclusie: online zal het dus ook niet gebeuren. Ik haat het als mensen al een beeld van mij hebben nog voor ze me écht leren kennen. Vooroordelen, positief of negatief, maakt niet uit, ik moet er niet van weten. Ik probeer altijd iedereen het voordeel van de twijfel te gunnen en in al mijn naieviteit hoop ik dat anderen dat ook doen. Niet het geval uiteraard. Dus dit soort “hey, ik ken jou!” berichten moedigt mij niet echt aan tot online daten. Echt niet.

Misschien moet ik toch maar een keer serieus overwegen non te worden. Of begijntje. Ja, begijnte! Begijntje worden zie ik zitten. Begijntjes zijn cool! Ik. Word. Begijntje! Waar moet ik mij inschrijven? 😀

You Might Also Like

  • nocona

    de begijntjes hadden even een ervaring buiten ruimte en tijd?

  • Peter Dedecker

    Ja, waar zijn al die comments hier naartoe? 😉

  • Jensen

    Ik ben nu ook niet direct iemand met een groot sociaal leven, maar dating sites. Is dat niet wat helemaal hopeloos te ver?

  • Pin It on Pinterest