Gebeurd

Just keep swimming

Broeiende temperaturen die je hoofdpijn én buikpijn bezorgen. Sja, daar valt weinig aan te doen. Ik overleef het wel.

Net het werk verlaten als het begint te stortregenen. Ach, maakt niets uit. Er bestaat een paraplu.

Trein die negen minuten vertraging heeft waardoor je je aansluiting in Brussel Zuid zal missen. Meh. Zijn we intussen wel gewoon van de NMBS.

Andere trein in Brussel Zuid die veertien minuten vertraging heeft. Ach, wat maakt het uit. Ik neem de volgende wel, die komt toch eerder aan.

Trein die een halfuur later dan normaal aankomt in Leuven. So be it.

Mijn parapluutje dat niet echt weerstand kon bieden tegen de regen die langs alle kanten kwam. Aaah, verfrissend na zo’n broeiende dag.

Thuiskomen en merken dat iemand anders dan jij zelf je raam heeft laten openstaan. RAZEND! Serieus! Ik doe iedere ochtend mijn ramen dicht omdat ik compleet paranoide ben als het aankomt op diefstal en binnenregenen. Vooral binnenregenen als ik ‘s ochtends op het nieuws heb gehoord dat het gaat onweren. Er stond hier ook een rol tapijt (tapijt op de trap is heraangelegd), dus ja, er is iemand anders dan mezelve binnen geweest in mijn studio. Ik heb dus voor de zoveelste keer een kwade mail naar mijn huisbazin gestuurd. Ik begin goed te worden in kwade mails sturen naar de huisbazin. Zeg, ik laat echt wel niet zomaar over mij lopen hoor. Mijn tapijt zeiknat, mijn vloet overstroomd,… En mijn televisie staat nota bene vlak onder dat raam. Er had kortsluiting kunnen ontstaan, maar nee, daar staan sommige mensen uiteraard niet bij stil. Djeeses!

You Might Also Like

 • Sunny Sixkiller

  think happy thoughts

 • Mirthe

  Klinkt als een typische maandag 🙂

 • Bram

  Ik moet er u misschien toch op wijzen dat uw huisbazin eigenlijk helemaal niet het recht heeft om uw studio te betreden zonder uw toestemming :).

  Lang leve de NMBS he 🙂

 • Werkmens

  Hier stond het raam ook nog op een kier (opengelaten door mezelf weliswaar). Ik kon mijn eigen wel vervloeken toen ik terug thuis kwam. En priezen zijn kei waterdicht, want mijn pc die nog op stond, draait nog altijd zonder probleem 🙂

 • lucie

  Een razende kathleen. Die wil ik toch niet tegenkomen oor!

 • Joke

  Freudiaanse verschrijving ahoi!

  mijn vloet overstroomd

 • sed

  Wat ik meemaakte was eigenlijk nog straffer of grappiger. Ik had mijn deur van mijn kot opengelaten omdat ik mijn sleutel tijdelijk kwijt was. Toen ik na het weekend terugkwam was mijn deur op slot! Blijkbaar had de man die de kachel kwam nakijken dat gedaan. Dus maar gebeld naar de kotmadam om mij onmiddelijk in mijn kot te laten. Dat vond ik toch ook wel straf!

 • Flater

  Uw huisbazin zal je waarschijnlijk al bestempelen als ‘die kwaaie rosse’. 😉 Groot gelijk dat je niet zomaar over je lopen. Zou ik ook moeten leren.
  groetjes

 • Pin It on Pinterest