Gezien

Rolly – Deel 4

The End.

Jaja, dat gaat dus wat geven daar in dat nieuwe huis van ons. Dit is nog maar een voorproefje. 😛

Herhaling: nog een kleine waarschuwing: het is weer die tijd van het jaar. Ik moet mijn domeinnaam weer vernieuwen en aangezien die pippo’s waarbij ik momenteel deze naam geregistreerd heb, complete achterlijke idioten zijn, kan het wel eens zijn dat ik er weer enkele dagen uitlig. Zucht. Dit kan uiteraard een probleem vormen voor de wedstrijd. De jury bekijkt de inzendingen namelijk op 15 juni. Als ik dan plat lig, sja… Pech waarschijnlijk. Dat willen we uiteraard niet! Dus dus dus… Linkt Lime ook naar de vier delen van het filmpje!

You Might Also Like

 • Yannick

  Jammer dat Lime linkt naar deze blogpost en niet rechtstreeks naar de filmpjes… Als je website eruitvliegt dan is de jury met haar link ook niets.

  Ook jammer dat het plaatsen van tekst na een youtubefilmpje jouw mooie template om zeep helpt.

  Leuke filmpjes, dat wel, hopelijk win je de Rolly 🙂

 • lucie

  Vergeet zeker uw trackbacks naar de pagina van “de wedstrijd” te plaatsen, met dezelfde mededeling, en misschien de rechtstreekse links naar youtube. Ge zou toch niet willen dat de mensen van Sony dit pareltje missen!

 • lucie

  En uw layout is op deze pagina helemaal naar de zak, terwijl bij het vorige filpje niet, maar bij het eerste dan weer wel. En ik wou nog zeggen (maar mijn enterknop werkte niet meer): als jullie geen huisdieren mogen houden, zal Furby dan niet moeten verhuizen?

 • sed

  Ik hoop voor jullie dat jullie hem winnen. Ah zo zielig doen :D.

 • Sunny Sixkiller

  Dan doe ik al die moeite om uw zinnetjes in het japans te vertalen en dan gebruik je ze ni!

 • mrvazil

  Als ge niet content zijt van uwe registrar moet ge naar ne andere gaan eh, ik verkoop domeinnamen in eigen beheer, en ik denk dat ge in uw vriendenkring zo ook wel mensen gaat vinden. Moest ge interesse hebben, hoor ik het wel 🙂

 • Pin It on Pinterest