Gebeurd

Piekeren

Ik ben niet meteen een piekeraar. Toch niet altijd. Maar de afgelopen week zijn er verschillende dingen gebeurd die ik niet uit mijn hoofd krijg en die in de toekomst gevolgen zullen hebben. Deze nacht ben ik pas in slaap gesukkeld omdat ik heel de tijd heb liggen piekeren. Het is niet van mijn gewoonte dat te doen. Als ik moe ben, dan slaap ik. Als ik kopzorgen heb, dan slaap ik en dan weet ik dat het de volgende dag wel weer beter zal zijn. Om kwart na acht was ik al weer wakker. En ik ben er nog niet eens uit wat ik nu wil en wat ik nu ga doen. Ook eens goed doorzwemmen bracht geen gemoedsrust. *zucht*

Waarom moet het leven soms zo ingewikkeld zijn?

You Might Also Like

 • Jeroen

  Als het leven veel te simpel was, zou het ‘beleven’ van een leven ook maar niks zijn… .
  Je kan dingen die gebeuren accepteren, een plaats geven in je leven en doorgaan met je leven of … er iets mee doen, ze proberen nog te beïnvloeden ofzo om ze zo wel te kunnen aanvaarden etc. …

  Of ermee blijven zitten natuurlijk, met als gevolg een woelwater te worden 😉

  Leuk blog btw

  x

  Jeroen

 • jeronimo

  ik pieker sosm zoveel dat ik r al niet meer wakker van lig ;-)))) moest het leven te simpel zijn, we zouden het te saai vidnen wegens amper uitdaging aan voor verlichte geesten als wij 😀

 • Zofie

  Moest alles gemakkelijk zijn, zou het geen uitdaging meer zijn.

  Join the club van de wakkerliggende.. 🙂

 • Lime

  Je komt er wel uit, je bent een sterke meid! En anders weet je mijn deur zijn hè. Ah ja, ‘t is ook de jouwe 😉

 • Tor

  De dingen één voor één aanpakken. En blijven zwemmen 🙂

 • lucie

  Heel bekend, ik pieker ook altijd ‘s avonds in mijn bed over vanalles, en dan kan ik niet slapen, en dan begin ik te piekeren over het feit dat ik niet kan slapen… Aan leuke dingen denken is de remedie bij mij, of aan creatieve dingen denken, zo van “wat zal ik nog eens knutselen?”.
  En anders een dromenvanger kopen, die vangt alle nare dromen op voor u! 😉

 • Pin It on Pinterest