Gebeurd

Geeky Girls

Na een zeer geslaagde Girl Geek Dinner 5, was de beslissing snel gemaakt om ook naar nummero 6 te gaan. Plus het bleek een interessant thema te zijn: paleo futurisme (ik geef toe dat ik van z’n leven nog niet van dat beest had gehoord. Paleo deed me aan dinosaurussen denken, futurisme aan Futurama, dus had ik al een volledige Futurama aflevering met dinosaurussen in mijn hoofd. Logisch toch?) en Expo 58. Ja, intussen zijn de meeste mensen Expo 58 al kotsbeu veronderstel ik, maar ik blijf het iets wonderbaarlijks vinden. Je mag mij gerust in een teletijdsmachine steken en terug flitsen naar de jaren 50. Geweldige mode met brede rokken, flitsende kleuren en designs, vetkuiven, rock’n’roll en dan heb ik het nog niet over de briljante illustraties uit die tijd.

De broodjes waren overheerlijk. Chapeau. Echt. Ik had bijna mijn Disney On Ice brooddoos uit de goodiebag gevuld met nog wat van die broodjes, maar dat leek me een beetje te extreem. 😛

Er zijn blijkbaar wel degelijk mensen die volle twintig minuten van ons filmpje hebben bekeken. Respect!

Onder het motto “geen geluk in de liefde, wel in het spel” heb ik EINDELIJK een keer iets gewonnen. Hoera! Het ongeluk in de liefde werd de afgelopen week nogmaals bewezen, maar daar ga ik het uiteraard niet over uitbreiden, want het wordt een beetje afgezaagd. Clo had ons gewaarschuwd dat de vraag van de Belspeldel uit de presentatie zou komen. Tijdens de presentatie had ik twee sms’jes aangemaakt. Een met de naam Matt Novak er in, het andere met Uhura er in. Het leek me het meest waarschijnlijk dat er naar een van die twee namen gevraagd zou worden aangezien de rest van de presentatie bestond uit quotes, afbeeldingen en jaartallen. En jawel hoor. Ik had goed gegokt. Het juiste antwoord was Matt Novak en ik WON! WON WON WON! Een Theater Bongo BON! Dat rijmt nog ook potdekke. Mwahahaha. Woohoo! Theater! Dat is geleden van bij de Brakke Grond! Ik kijk er al naar uit.

Over de Rolly werd geen woord gerept. Potdekke. Dus toch maar even onder lichte dwang van Lime, die zelf te schijtluizerig was, niet echt al te subtiel gepolst bij Clo. Subtiel staat nog steeds niet in mijn woordenboek. Maar blijkbaar was ik niet eens de eerste die er achter vroeg! Ha! Maar de winnaars zullen nog wel bekend gemaakt worden. Ik had gedacht dat ze het misschien tijdens de Girl Geek Dinner zouden doen, maar niet dus.

De goodiebag was super! Lime en ik hebben genoeg placemats om een heel leger uit te nodigen in ons huis en ze kunnen nog allemaal eten van een placemat. Bij wijze van spreken. Misschien is een leger net iets te groot. Dus aan zij die hun placemats hebben afgestaan aan ons, nen dikke mercie! En daarnaast zijn we voorzien van chocolade, altijd fijn, soep, ook fijn, stukjes stof, net te klein om knuffels uit te maken, maar wel mooi, ik denk dat ik al een idee heb wat ik er mee ga maken, een flesje afwasmiddel, perfecte timing, de mijne is bijna op en een brooddoos van Disney On Ice met Assepoester die aan het dansen is met haar prins, happy koppeltje en al, weet u wel. Maak al die single blogsters nog maar een beetje jaloers, ja. Eikels. Maar niets tegen Disney. Disney is cool. Ik ga later als ik groot ben werken bij Disney. Yup. Ik miste wel nog een pot Speculaaspasta, want de mijne is intussen op en in mijn supermarkt is die steeds uitverkocht. Zucht.

Mensen herkennen op de trein aan de goodiebag die naast hen staat. Uiteindelijk heb ik nog een fijn gesprekje gehad met RadioGirl op de trein. Tijdens het Dinner zelf niet echt met haar gesproken en om héél eerlijk te zijn wist ik niet eens van haar bestaan af, maar zo zie je maar af en toe is het openbaar vervoer zo slecht nog niet. Af en toe zeg ik wel.

Ik heb weer zitten tekenen op andermans eigendom. Dat moet ik toch maar een keer beginnen af te leren. Alhoewel Imke dat precies niet al te erg vond. 🙂

Fonteingras is gewoon de max! Iedereen verklaart me waarschijnlijk zot, maar het is gewoon zo. *aait fonteingras*

  You Might Also Like

 • lucie

  Hopelijk bestaat er niet zo een reglement van “wie ooit iets wint op een ggd kan nooit meer iets anders winnen” want dat zou echt wel dramatisch zijn!

 • Sunny Sixkiller

  jullie geeks spreken wel veel af met elkaar, ik dacht dat het iets jaarlijks was 🙂

 • Lime

  “Dus toch maar even onder lichte dwang van Lime, die zelf te schijtluizerig was”

  Ahum. Lime leest deze blog dus wel degelijk :p

 • boskabout

  Ik zie niet in waarom ge zot zou zijn om fonteingras de max te vinden… Da’s toch tof gras, niet? 🙂

 • lamazone

  Gij had trouwens ne keileuke t-shirt aan. zelf gemaakt of via etsy?
  (ps uwe mail werkt niet)

 • Imke Dielen

  En die handel staat natuurlijk alweer op het internet 😉

 • Pin It on Pinterest