Gebeurd

Oude bekenden

“…maar zo zie je maar af en toe is het openbaar vervoer zo slecht nog niet. Af en toe zeg ik wel.”

Ik stond gefascineerd een artikel te lezen in de Metro op perron 16 in het station van Brussel Zuid. Dat is iets wat ik wel eens vaker doe. Ongeveer iedere werkdag zelfs. Maar het gebeurt niet iedere dag dat mijn aandacht wordt afgeleid door iemand die enthousiast “Kathleen!” roept. Daar stond ze, H., een van de meisjes waarmee ik stage heb gelopen in de Brakke Grond. Het was meer dan een jaar geleden dat we elkaar nog hadden gezien, nu moesten we dezelfde trein op. Zij moest er wel twee haltes vroeger uit, maar dat weerhield ons niet van eens stevig bij te praten. Het was een keer iets anders dan altijd alleen op die trein te zitten. Dus ja, af en toe is het openbaar vervoer zo heel erg slecht nog niet. Af en toe, zeg ik wel.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest