Gebeurd

2008 – So far…

So far, not so good. 😛

Zoals jullie wel weten maak ik ieder jaar aan het begin van het jaar een lijstje met “doelstellingen” voor dat jaar. Aangezien we nu al weer zes maanden verder zijn, is het tijd om die doelstellingen alvast even onder de loep te nemen.

12,5 kilometer zwemmen (500 lengtes). Ik ben goed bezig. Ik vind het echt heerlijk om mijn verstand op nul te zetten en van de ene kant van het zwembad naar het andere te racen. Vaak duren mijn zwemsessies niet heel erg lang. Er zijn mensen die een uur aan een stuk baantjes kunnen trekken, bij mij wordt het al moeilijk na een halfuur. Dan steken de concentratiestoornissen de kop op. 😛 Maar goed, ik denk dat ik momenteel aan iets van een 400 – 450 lengtes zit. Er staat nog 1 beurt op mijn 20 beurtenkaart. Dus woohoo! Kus van de meester en een bank vooruit. 😀

Mezelf minstens een maal per maand een cadeautje geven en dat cadeautje mocht geen dvd of voedsel zijn. Dat is een probleemgeval. Geef toe, dat klinkt toch compleet absurd. Wie kan er zichzelf nu niet in de bloemetjes zetten?! De meeste mensen doen dat toch met heel erg veel plezier, niet? Bij mij loopt het dus niet zo vlot. In januari kocht ik mijn 20 beurtenkaart voor het zwembad. Ik weet niet of het februari of maart was, maar toen kocht ik een schitterend groen jasje. In april kocht ik het Ultieme Jurkje. Mei en juni heb ik eigenlijk niets bijzonders gekocht. Dus sja… Dat zijn dan… drie maanden van de zes waar ik mezelf niet voorzien heb van een cadeautje. Hier is dus nog duidelijk werk aan de winkel!

Een jongeman die ik nog niet kende in 2007 in mijn studio over de vloer krijgen. Haha! Dat gaat moeilijk worden aangezien ik vanaf volgende week niet meer in mijn studio woon. Als ik het verander in “een jongeman die ik nog niet in 2007 in mijn huis over de vloer krijgen” dan gaat het simpel worden. Daarvoor kan ik een van Lime’s vrienden of van huisgenoot H.’s vrienden gebruiken. Dat zou uiteraard valsspelen zijn, maar toch, in principe zou dat ook juist zijn.

Een kinderboek schrijven en illustreren. Er zijn een paar ideeën. Twee eigenlijk om exact te zijn. Ik moet me er gewoon een keer aan zetten en er werk van maken. Focussen. Misschien dat dat beter gaat eens ik een apart knutselkamertje heb. Wie weet. Bij het Andere Bedrijf was er zelfs een collega die me vroeg of ik er niet mee bezig was, met zoiets. Ja, als je veel tekent op je kladpapieren en mensen zien dat, dan krijg je af en toe wel een keer zo’n vragen.  Toen ik hem vertelde dat ik er mee bezig was, liet hij weten dat hij zijn vier kinderen altijd als proefkonijnen wilde gebruiken.

Geen idioten meer. Muhka date. Heet Konijn. Zondagochtend ontmoetingen. Ik trek ze aan. Enough said.

You Might Also Like

  • niets.dan.vuur

    Als het kinderboek er van komt: Blurb.com is een geweldige manier om je eigen boeken te publiceren!

  • Sunny Sixkiller

    zal ik de drummer eens bij u over de vloer smijten?

  • Bram

    Ik wil ook altijd eens binnenspringen, maar dan conflicteert dat weer met uw Geen Idioten doelstelling 🙁

  • Pin It on Pinterest