Gebeurd

Sperperiode

Sperperiode, my ass. Maar hey, mij hoor je niet klagen hoor. Toen ik gisteren in Leuven rondliep merkte ik dat er overal al kortingen waren. “Zomerkriebels” waren het excuse om al met kortingen te strooien. Dus besloot ik om even wat schoenenwinkels te doen aangezien ik al een tijd op zoek ben naar doodeenvoudige ballerina’s die comfortabel zitten aan mijn voetjes. En ik had prijs.

Nieuwe Schoenen
Mijn minivoetjes (maat 37 voor de geïnteresseerden :P) met de nieuwe schoenen.


Het prijskaartje. Onder het motto: “Sperperiode, my ass,”

You Might Also Like

  • Peter Dedecker

    Hehe, weg met sperperiodes! Hier hangen in sommige winkels ook al de stickertjes op de etiketten om vanaf 1 juli de kortingen aan te geven. De korting wordt nu ook al gegeven onder de vorm van een Braderie. Best grappig hoe men dat op alle mogelijke manieren omzeilt.

  • goofball

    toffe schoenen. Zitten die gemakkelijk? Ik vind altijd dat die van mijn voeten schieten ofwel teveel spannen. Enfin, ik vond dat vroeger toch en heb de laatste jaren niet eens meer geprobeerd om zo’n modellekes te passen.

  • lucie

    Hier ook braderie! Schone schoentjes btw!

  • Pin It on Pinterest