Gebeurd

Kortjes

Het Werk
Kleine dienstmededeling: maandag 7 juli begin ik te werken bij Statik. Hoera! Een beetje vroeger dan voorzien, maar hey, mij niet gelaten. Ik heb er zin in! 😀

Het Huis
Met het huis gaat alles goed. Ik ontdek nog altijd allerlei foutjes en dat is uiteraard een beetje minder. Morgen komt een onafhangelijke plaatsbeschrijver (is dat zelfs een woord?) en dan zal het vollenbak zijn. Ik ga voor de volle vijfentwintig pagina’s. Misschien zelfs dertig.

Het Liefdesleven
Een date gehad die maar liefst negen en een half uur heeft geduurd. No kidding. Wie doet mij na? Niemand waarschijnlijk. Zeggen dat het ontzettend gezellig en fijn was moet ik waarschijnlijk niet doen, want dat zou een beetje “stating the obvious” zijn.

Het Sociale Leven
Mensen mentaal steunen bij het opdrinken van grote hoeveelheden Carlsberg. Moet kunnen toch? Het was een gezellige boel daar bij Carolien en Dries.

Het ToDo Lijstje
Zucht. Zo weinig tijd, zo veel te doen. Nu komt Het Huis op de eerste plaats. Er moet internet komen, gaatjes in de muur moeten gevuld worden, stekkerdozen kopen, VEEL stekkerdozen kopen,…

Binnenkort eens de hulp van Zie Ienterwebs inschakelen. Hou jullie alvast klaar. 😉

You Might Also Like

 • jeronimo

  ik moet eens hard in mijn geheugen graven, maar ik dnek niet dat ik al aan 9.5 uur geraakt ben 😉
  maar ooit duurd een afspraakje een week 🙂
  maar dat was geen date te noemen in feite

 • Goya

  Bedankt voor de steun, ik had het nodig met uw huisgenote in de buurt 😉

 • Life is a dance

  Ziet er allemaal goed uit hé 🙂

 • Pin It on Pinterest