Gebeurd

Dank u, Ikea

Ik hou van Ikea. Mooie, goedkope meubels, kleurrijke hebbedingetjes, kadertjes die je kan bekladden omdat ze minder dan een euro kosten en meer van dat soort dingen. Ikea heeft al heel wat verdiend aan mij het afgelopen jaar, maar gisteren hebben ze mij iets teruggegeven. Een salontafeltje. De kassierster is het vergeten aan te rekenen. Dus dank u Ikea, dank u kassierster die er waarschijnlijk al acht uur had opzitten en dus een beetje moe was. Ik en mijn twee huisgenoten danken u uit de grond van ons hart.

You Might Also Like

 • Life is a dance

  Wij hebben dat eens voorgehad met een vestiairekast, 50 euro winst! En ik had dan nog een IKEAbon voor mijn verjaardag dus heel mijn vestiaire heeft me nauwelijks iets gekost! Yihaa! 🙂 Geniet ervan, een nieuwe plek en nieuwe meubeltjes zijn altijd leuk.

 • fILLE

  waar is uw gevoel voor burgerzin gebleven? en eerlijkheid? ik had juist hetzelfde gedaan in uw geval zenne 🙂

 • veerle

  Je kan er maar geniet van hebben!

 • tijdtussendoor

  Waarom overkomt mij dit nooit…:-)

 • Sunny Sixkiller

  En wie mag het weer allemaal in elkaar komen steken????

 • Pin It on Pinterest