Gebeurd

Stilte

Verfrol

Het is hier nogal stil geweest deze maand, maar uiteraard zijn daar enkele zeer goede redenen voor. Zoals:

Er is pas sinds afgelopen dinsdag internet in huis. Het was afkicken geblazen, gedurende die paar weken, maar dat ging eigenlijk bijzonder goed. Ik heb heel veel afleveringen van House bekeken en daarnaast heb ik heel erg veel werk verricht in Het Huis.

De decoratie van Het Huis. Ik heb deze week al de aandacht op mijn eigen kamer gericht. Hopelijk is alles min of meer in orde volgende week. Het zou leuk zijn moest ik dan eindelijk gewoon kleren uit een kleerkast kunnen halen in plaats van een hele sportzak om te moeten woelen om toch maar dat ene rokje te kunnen vinden. Het Huis begint vorm te krijgen. Het is absoluut nog belange niet af, maar toch.
De eerste plaats die mensen te zien krijgen, de hal, is bijna 100% completed. Ik mis nog één kussen. Blah. Ik had er vier mee en had er eigenlijk vijf nodig. Dus binnenkort onderneem ik “The Quest for The Fifth Pillow” of zoiets.

Spullen kopen voor het huis. Mijn zaterdagen zitten vol met rondcrossen van de ene winkel naar de andere om allerlei spullen te kopen. Stekkerdozen, kussens, dan nog een tafel, eens gaan piepen of ze nog leuke dingen hebben bij de kringloopwinkel, etc. De Ikea is intussen ook al meermaals geplunderd.

Het Vriendje. ’t Is een schatje. We kennen elkaar eigenlijk nog niet heel erg lang, maar iedere keer als ik hem zie, leer ik hem wat beter kennen en hij is gewoon een fantastisch persoon. Stiekem ben ik wel een beetje met mijn gat in de boter gevallen.

En dat is het eigenlijk ongeveer. Ik zal proberen mijn leven terug te beteren en wat meer tijd aan mijn blogje te besteden. *aait blogje*.

You Might Also Like

 • Het Vriendje

  *verschijnt op mysterieuze wijze*

  Dankjewel voor het mooie compliment…

  Alakazam!

  *poef*

 • Sunny Sixkiller

  Maar waar was het vriendje toen uw halkast in elkaar gestoken moest worden? WAAR??!!!
  Geen dank

 • Greet

  Oooohh … Zoo lief ^^ Ik ben heel blij voor je, een dikke proficiat!

 • Het Vriendje

  Ik was er misschien niet voor de halkast (ik wist van niets!), maar ik EIS mee “The Holy Pillow Of Our Hall, The Fifth” te gaan halen! Bringeth forth this Pillow The Fifth!

 • Ráchie

  De grote vraagt blijft nog steeds wie of wat (:p) is Het Vriendje. Onwillekeurig ben ik namelijk wel erg nieuwsgierig als blog lezer. Leuk kleurtje trouwens.

 • Jan

  Mooie (felle) kleur. Ganse kamer geverfd?

 • San

  zoveel naarstigheid verdient een prijs!

 • lucie

  Aan zijn reactie te zien past uw vriendje wel bij u 🙂
  En als ge nog iemand nodig hebt voor te schilderen: Vanaf vrijdag heb ik congé!

 • Het Vriendje

  Natuurlijk pas ik erbij!

  *staart naar lucie*

  *blijft staren*

  *ongemakkelijke stilte*

  HA! Uw verdiende loon!

 • Pin It on Pinterest