Gebeurd

Feiten

De bestuurder die mijn oma heeft aangereden:

– 19 jaar
– mannelijk
– reed met een Jeep
– met een voorlopig rijbewijs

Fokking Jeeps zijn niet nodig in België. Dat weet iedereen. In de bergen, op den boeren buiten als je schapen achterna moet zitten, maar niet op een of andere steenweg in België. Rondrijden met een Jeep in België is gewoon compensatie voor van alles, dat weet ook iedereen. En fokking 19 jarigen met een fokking voorlopig rijbewijs moeten al zeker niet met een fokking Jeep rijden en dan zeker niet zeggen dat ze “niets gezien hadden”. Ik ben pissed. Ik ben woedend. Ziedend. Razend. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo kwaad ben geweest op iemand. Die eikel mag nooit of te nimmer meer achter het stuur zitten. Nooit meer. Hij zou begot beter teruggaan naar zijn fokking driewieler en ik vermoed dat hij zelfs daarmee de held zou proberen uit te hangen. Idioot.

AAARGHHHH!

You Might Also Like

 • Het Vriendje

  *loads shotgun*

  *calmly breathes*

  *…*

  Let’s go.

 • Bram

  Je hebt volkomen gelijk. Mensen zijn dom, en pubers met kleine pietjes des te meer. Maarreuh..hou u goed he meid, vergeet vooral uzelf, Vriendje en willekeurige mensen af en toe is ni vast te pakken. Het helpt.

 • Lies

  Aaargh zoiets is inderdaad ongelooflijk degoutant… Maar: probeer u niet blind te staren op al die woede etc, liever op de mensen die je graag zien… Die helpen je het beste. Sterkte!

 • Eigenwys

  Schrijf de woede van je af!

 • Matthias

  Hat tip: suiker en benzine/diesel motoren gaan niét samen.

  Ligt Leuven niet héél toevallig dicht bij Tienen? :p

 • Myle

  Een oma die sterft van ouderdom, is jammer en wen(n)en. Een snotneus die hem vakkundig zelf van de baan smijt, is jammer maar zijn eigen stomme fout! Maar dit is gewoon frustrerend hard! Ik wou dat je oma, superoma was en dat het broekventje zijn jeep na het accident ergens in zijn bilnaad mocht terugzoeken. Ik hoop dat hij het er in ieder geval belachelijk moeilijk mee zal hebben! Sterkte en grote knuffel.

 • Valentijn

  Hier in België gaan ze wellicht gewoon zijn rijbewijs voor 2 weken afpakken en that’s it. Levenslang stuurverbod zou ie moeten krijgen!

 • Zofie

  Heb een hekel aan mensen die te rap rijden.
  Mijn nicht haar verloofde is ook zo eentje.
  2tal jaar geleden reden we met alle nichtjes en hun vriendjes richting zee en ik en mijn !!hoogzwangere!! nicht zaten bij hem in de auto.
  Waar hij 70 mocht reed hij 150.
  En toen was hij nog eens verontwaardigd dat ik vond dat hij te rap en onverantwoordelijk reed.

 • Mirthe

  Verschrikkelijk frustrerend. Een oma die sterft omdat ze moet sterven, dat is erg, maar je oma verliezen wanneer het een ander zijn schuld is, is nog erger. Je hebt waarschijnlijk niet eens afscheid kunnen nemen…
  Sterkte!

 • Josie

  200% met je eens, met een jeep rijden in België is belachelijk, het enige wat je ermee doet is het milieu en helaas ook af en toe een medemens mee naar de vaantjes helpen. Ik kan er ZO kwaad van worden he. Jouw oma, enkele maanden ervoor die jonge Roemeen die onder invloed van alecohol en XTC en in een dikke bak een moeder en drie kindjes doodreed, de vader die dan achteraf zelfmoord pleegde, bijna wekelijks is er zo’n ongeval. Zulke mensen zouden idd levenslang rijverbod moeten krijgen. Helaas komen ze er meestal vanaf met een onnozele boete.
  Ik hang niet graag de ‘verzuurde, kleinburgerlijke vlaming’ uit, maar echt, die soort dingen doet mijn bloed koken…
  Sterkte!

 • Flater

  Sinds ik mijn rijbewijs heb, besef ik nog meer hoe gevaarlijk auto’s kunnen zijn. Vooral als de chaufeur geen greintje verstand heeft en geen verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Te veel mensen vinden autorijden te gewoon en denken niet na over de gevolgen van een verkeerde rijstijl. Hopelijk begrijpt die pipo wat hij aangericht heeft.
  Innige deelnemen en veel sterkte.

 • Els

  Ik ben iets na het ongeluk op de Tiensesteenweg gepasseerd, en als ik me niet vergis is daar je oma omver gereden. Heel erg uiteraard – mijn deelneming. Maar wacht toch maar even het politieonderzoek af. Voor zover ik weet was het echt een ongeluk in de letterlijke zin. Een bus was gestopt om je grootmoeder te laten oversteken op de rechter rijstrook, en de wagen op de linkerrijstrook (om links af te slagen op de ring) is gewoon de bus voorbijgereden niet wetende dat er voor de bus iemand overstak. Eerlijk gezegd: het zou iedereen kunnen overkomen. Als ik oversteek achter een bus let ik als voetganger altijd dubbel op omdat ik weet dat autobestuurders de voetgangers niet zien aankomen achter zo’n groot gevaarte… Ik vind dat je dus beide kanten van de medaille moet bekijken, niet? Maar het blijft erg om iemand in het verkeer te moeten verliezen…

 • biezonder

  Sterkte…

 • Stijn

  Zoveel woede kan niet goed voor je zijn.
  Ik zou zeggen: doe wat ik doe en vind een uitlaatklep, sla eens op iets, schrijf/teken het van je af, wat dan ook.
  Maar als je met teveel boosheid blijft rondlopen gaat het je toch aantasten.

  Veel sterkte meis.

  *knuffel*

 • miquell

  Ik las het verhaal een paar dagen geleden al, ik was te verbrouwereerd om te reageren, maar ik wil je nu toch nog heel veel moed wensen.

 • Pin It on Pinterest