Gebeurd

Ikea mailtje

Gisteren heb ik uiteraard meteen naar de klantenservice gemaild in verband met die kast. Op een zondag proberen te bellen, leek me nogal nutteloos. Deze middag vond ik het volgende berichtje in mijn mailbox:

Geachte klant,

Wij hebben uw mail goed ontvangen, waarvoor onze dank.

Inderdaad wij zijn met een nieuwere reeks hiervan begonnen, er zal waarschijnlijk het één en het ander door elkaar gehaald geweest zijn.
Aan de klantendienst kunnen we dit direct voor u omruilen

Graag tot binnenkort.
Wij excuseren ons voor het ongemak.

Morgen dus met die dozen richting Ikea en eens horen of het probleem is dat ik mijn kasticket niet meer heb. Spannend! 😛

En dan nu al die onderdelen terug twee verdiepingen naar beneden sleuren (alsof ze naar boven sleuren nog niet genoeg was). Een mens moet er iets voor over hebben. We zullen maar denken dat het goed is voor onze conditie zeker?

You Might Also Like

 • liza

  ‘k Zou me niet te veel zorgen maken over dat kasticket. Wij hadden in den tijd een aantal onderdelen te kort van ons bed. Gewoon naar de klantendienst gegaan, gezegd wat we nodig hadden en meteen onderdeeltjes meegekregen. No questions asked. Ging veel vlotter dan verwacht.

 • vleervlinder

  dus gij moogt wéér naar den ikea… zalig!! 🙂
  ik wil ook al heel de tijd gaan maar ik durf niet alleen naar de ikea van rijsel rijden – een mens moet er idd iets voor over hebben 😉

 • lucie

  Het vriendje opbellen om die dozen weer naar beneden te sleuren e 😉

 • Sunny Sixkiller

  Ik heb ze al naar boven gesleurd, moet ik ze ook naar beneden halen? *kijkt naar het raam*

 • Lime

  Veel succes 🙂 Maar met die charmes van je zal dat wel allemaal geen probleem zijn 😉

 • Mirthe

  Print die mail af en neem hem mee. Het kan alleen maar helpen 🙂

 • Pin It on Pinterest