Gedumpt

Appreciatie

Er doet weer een stokje de ronde. SandraValérie en Julie lieten al weten op hun blog dat ze mijn schrijfsels wel apprecieerden, waarvoor dank trouwens. *bloos*bloos* Nu is het aan mij om zeven blogs te noemen die ik graag lees en ontzettend apprecieer. Niet makkelijk, want er zijn véél blogs die ik graag lees. Maar goed, ik heb er zeven uitgepikt, niet mijn usual suspects, en zij mogen een afzichtelijke blog award op hun site zetten. Eerlijk gezegd is het misschien beter als die stap wordt overgeslaan. 

Eigenwys: Julie is een tofke. Ze vindt altijd de leukste shops op Etsy, linkt naar allerlei interessante sites, maakt zelf prachtige spulletjes en ze heeft een mooie, rustige schrijfstijl. Ik stel haar hulp en haar reacties hier op mijn eigen blogje ook altijd op prijs.

Paper Flower Girl:  Ze barst van de creativiteit, maakt prachtige dingetjes en maakt er dan nog prachtigere foto’s van. Het is eventjes stil geweest op haar blogje, maar ze is sinds een paar weken weer in actie geschoten. Yuy!

  Gwendolyn: Nog eentje die barst van de creativiteit. Ja, ik lees graag blogjes van creatievelingen. Ik geef het toe. De verhalen die ze schrijft over dagelijkse gebeurtenissen zijn vrij herkenbaar en vlot geschreven.

 Maanisch: Het begint saai te worden, maar weer een creatievelinge. Ge-wel-dig-e schrijfstijl, prachtige, kleurrijke layout en ze heeft zalige poezebeesten. Een straffe madam als je het mij vraagt.

Miquell: Ik blijf in het creatieve straatje. Deze keer is het voor de verandering wel een man. Ha! Ik vind het schitterend, mensen die het lef hebben om vaarwel te zeggen tegen alles wat ze kenden en ergens anders een nieuw leven gaan opbouwen. Hij vertelt zijn belevenissen vaak in zeer korte berichtjes en toch zeggen die berichtjes vaak meer dan lange epistels van hier tot in Tokyo.  

Rik: Creatief, maar niet in-your-face-creatief. Rik is eerder iemand die creatief is met taal, niet zo zeer met naald en draad. Ook al verliest hij soms zijn blogje uit het oog, toch is het iedere keer als hij iets schrijft weer raak.  

You Might Also Like

 • Gwendolyn

  Oh Kathleen, eerst en vooral een hele hele hele dikke merci! 😀 Nooit gedacht dat iemand mij zou opnoemen 😀 Ook heb ik misschien nog een paar blogs in de stijl van Paper Flower Girl,
  http://www.creaturecomforts.typepad.com/
  http://www.decocentric.com/ (al valt er hier niet zoveel te lezen, als je begrijpt wat ik bedoel)
  http://dozidesign.blogspot.com/
  http://decor8blog.com/

  (Ik vermoed dat deze comment onder spam terecht gaat komen :-D)

 • Stijn

  @Gwendolyn: spamster!

  Hm, leuke lijst.
  Creatieve blogs zijn altijd fijn om eens een kijkje naar te nemen.

 • Eigenwys

  Merci K-tje voor al dat liefs! Uw lijstje schuim ik helemaal af, ik ken er geen enkel van. Dank aan jou die ons zo’n leuke schrijfsels bezorgt!

 • Greet

  Ik kon het niet meer met je eens zijn! En proficiat natuurlijk 😉

 • miquell

  Oh, my… ik ben heel erg vereerd…

  Muchas gracias, un abrazo

 • Pin It on Pinterest