Gebeurd

Stock

Eindelijk heb ik een stock! Dus als binnenkort dat ene winkeltje terug opengaat na een maand vakantie, dan kan ik daar staan met een stuk of tien monsters. Ik heb er vandaag drie dichtgenaaid en nog een vierde ineengestoken en dichtgenaaid. Een mens moet zich met iets bezighouden als Het Vriendje niet in de buurt is hé?

Stock

Nu moet ik nog een ding doen: kaartjes aan de monsters hangen. Ik wil wel werken met een labelnaam, een soort bedrijfsnaampje (zonder eigenlijk echt een bedrijf te zijn uiteraard). Ik dacht het met Pompidom te doen, maar er spookt nu al een paar weken een nieuwe naam door mijn hoofd. Een naam die veel meer betekenis heeft voor mij. Ik ga er nog eens goed over moeten nadenken, denk ik zo.

You Might Also Like

 • Gwendolyn

  Deze post is alweer merkwaardig herkenbaar 😀 Ik ben opzoek naar een etsyshopnaampje, al heb ik er misschien eentje gevonden. Ben niet van plan zo’n grootse dinges te doen, maar als ik af en toe iets maak dat ik zelf niet ga gebruiken kan het op etsy. Ben héél benieuwd naar je labeltje! ^^

 • ilse

  Ik ben benieuwd naar je labeltje! Leuke plushies!

 • Life is a dance

  Ze zien er geweldig uit!

 • Eigenwys

  Kleurrijk als altijd… Ge zult ze in serie moeten verkopen want ze zien er onafscheidelijk uit. Hoe lukt de Etsy-shop anders? Ben ook aan eentje aan het denken maar de cirkel in mijn hoofd is nog niet rond…

 • Pin It on Pinterest