Gebeurd

Ten huize Verbeelding

Een kleine situatieschets van hoe het er hier soms aan toe gaat. Lime‘s kamer en de mijne liggen naast elkaar. Het Beestje dat ze heeft meegebracht uit Alaska zat in haar kamer gisterenavond. Ze zouden net vertrekken om iets te gaan eten. Nu is het zo dat de muren zéér soundproof zijn (mijn vorige studio zou er een voorbeeld aan kunnen nemen) en ik heb dus geen idee waarover Lime en Haar Beestje bezig waren.

Lime: “Kaaaaaathleeeeeeeeen, we gaan ruilen van vriendjes!”

Uiteraard was ik zeer gefocust aan het tokkelen op mijn computer, want ja, dat moet ook af en toe gebeuren. Dus ik hoor mijn naam en reageer met een verbaasde “Eh?!”

Lime: “Ja, mijn vriendje… *mompel mompel mompel*

Ik: “Watte?!? Wil uw vriendje mijn vriendje?!”

Een korte stilte.

Ik: “Dat ’em zelf eens een vriendje zoekt potdekke,”

Lime: “Maaaaaar neeeheeee, WIJ gaan ruilen van vriendjes,”

Ik: “Jama nee, ik wil uw vriendje helemaal niet! Ik wil Het Vriendje, potdekke,”

Lime naar Haar Beestje: “Ge hebt het gehoord he, ze heeft u afgekeurd”

Ja. Nog geen maand samen en al van partner willen ruilen. Maar goed, begrijpelijk, niemand kan dan ook mijn charmes weerstaan. 😛

Nee, nee, ik denk dat Lime een beetje achterdochtig werd omdat Haar Beestje en ik een beetje aan het fluisteren waren terwijl zij zich nog aan het omkleden was. Uiteraard werden we al fluisterend betrapt door haar. Maar voor al dat gefluister was er een zeer goede reden namelijk haar verjaardagscadeau. Ik heb zo’n donkerblauw vermoeden dat ze na dat cadeau en na al de moeite die hij daarvoor heeft gedaan (heel Leuven doorkruist in de gietende regen o.a.) niet meer zo snel van vriendje zal willen ruilen. 😛

You Might Also Like

 • Greet

  Goh, ik vind dat nu keer zo’n schoon sprookje hé 🙂
  Als twee vrolijke single meisjes liepen jullie overal te verkondigen “wij gaan samenwonen!” en als twee gelukkig bezette meisjes wonen jullie nu samen! Ik ben blij voor jullie alletwee, echt ^^

 • Lime

  Ik zit hier met een gigantische grijns achter mijn computertje terwijl jij luid lachend stoelen ineen aan het kloppen bent hieronder.
  Samenwonen is fantastisch.
  Uw vriendje is ongetwijfeld fantastisch.
  Het mijn onongetwijfeld ook.

  En ruilen is inderdaad niet meer nodig 😉

 • Sunny Sixkiller

  vreemde dingen in dat huis. Doe zo voort!

 • Pin It on Pinterest