Gebeurd

En het was weer fijn!

Een bepaalde individue genaamd R.V., werkende bij S. te L., liet mij vandaag weten dat *oh shock* ik niet meer geblogd had sinds 13 augustus. Drama drama drama. Gelukkig voor R.V. werkende bij S. te L. was het gisteren de zevende Girl Geek Dinner en het was weer dolletjes!

– Eerst en vooral: hoera voor de chauffeur! Dank u Boskabout!

– Dat uitzicht! Ik ga dat stelen en boven mijn bed hangen of zo.

Lamazone is vanaf nu de trotse eigenares van Sjaak. Die twee gaan samen de wereld veroveren. Ik voel het!

– Ongeveer tegelijk aangekomen met Matthias en Bunker. Ze waren al op het werk aan het zeggen dat zij voor de hoofdprijs gingen en blah blah blah. Puh! Geldwolven.

– Favoriete bezigheden tijdens presentaties: Imke Dielen poken (moet ze maar niet voor mij gaan zitten he, iedereen weet dat dat gevaarlijk is :P) en tekenen. Inferis heeft dat blijkbaar opgemerkt… samen met waarschijnlijk nog een tiental andere mensen. Lalalala. Ik teken gewoon graag, ok?!

– Uhm… Even een boodschap aan de twee dames die de presentatie gaven: er bestaan gewrichten, genaamd knieën. Zoek het maar eens op in een anatomieboek. En weten jullie wat jullie met die knieën kunnen doen, dames? Jullie kunnen door jullie knieën bukken, waardoor je dus niet met je kont in de lucht moet staan als je iets van het onderste schap wil pakken. Wonderbaarlijk niet?! Héél wat vrouwen passen die techniek al toe. Uiteraard is die techniek pas uitgevonden NA de jaren 50, NA de emancipatie van de vrouw en zo,… Maar aangezien jullie presentatie het ene cliché na het andere was en de stereotiepe vrouw uit de jaren 50 als voorbeeld namen, vermoed ik niet dat jullie al van deze gewrichten hebben gehoord. Sorry hoor, maar toen ik dat hoorde ging jullie geloofwaardigheid zwaar onder nul. Ik begrijp niet hoe twee dames zoals jullie, die aan de top van een bedrijf staan dat zich focust op vrouwen, zo met clichés en een gedateerd beeld van de vrouw kunnen omgaan. Maar goed, wie ben ik uiteraard. Oh ja, een deel van jullie doelgroep. Ik heb de borsten en de vagina. En knieën. Voor de rest ben ik mannelijk blijkbaar. 😛

Ntone heeft negentien paar schoenen. Ik heb de mijne intussen geteld. Ik kom aan acht, waarvan twee paar sloefen, een paar winterschoenen, een paar sneakers (die altijd aan mijn voeten hangen *zwaait benen heen en weer*), twee paar schoenen die ik eigenlijk zou moeten wegdoen, mijn ballerina’s waar mijn voeten van gaan openliggen en mijn elegante schoentjes met een mini hakje waarvan ik gewoon pijn in mijn knieën (oh kijk, daar heb je die wonderbaarlijke gewrichten weer!) krijg.

– Ik heb 100€ gekregen van Billy. Dank u, Billy. Ik zal het heel goed uitgeven. Volgens mij zijn de Leuvenaars en mensen die werken in de buurt van Leuven met de beste bedragen gaan lopen. Wahaha.

– Situatieschets: ik sta bij Lucie, Matthias en Vincent. Naast ons staan Joke en… nog iemand (sorry, geen idee wie). Uiteraard was ik bezig over Het Vriendje. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over hé. Ik zei dat hij lief was, grappig, schattig, groot, slim en dat lijstje ongeveer… bwaah… een tiental keer na elkaar. Eerste reactie van Matthias: “Hebde weer aan de Cola gezeten ja?!”. Hihi. Collega’s, ze kennen mij al te goed. 😛

– Situatieschets 2: nog steeds bij Lucie, Matthias en Vincent. Nog steeds het lijstje aan het afratelen (cola-effect, weet u wel). WebsterMC zegt opeens: “Ah, da’s lief dat je mij zo omschrijft zeg,”. Ik ga het lijstje opnieuw af. Bij iedere opsomming zegt hij “ja, dat klopt,”. Maar dan kom ik bij slim… Er valt even een stilte. “En dat klopt niet,” zeg ik. WebsterMC trekt een pruillip, tikt op de schouders van zijn aanstaande en zegt: “Schat, verdedig mij eens,”. Wussie.

– Ik heb Ntone ook op de schouder van Greet laten tikken en laten zeggen: “Schat, verdedig mij eens,”. Wussies. Allemaal wussies!

– 100€, da’s eigenlijk wel veel geld he?

– Ik had mijn gele broek moeten aandoen, dan kon ik het Mastercard logo vormen met Wolfr.

– Het Vriendje is goedgekeurd door YAB. Altijd fijn om haar goedkeuring te hebben. 😉 Dus als ik hem dit weekend zie, dan plak ik een “approved by YAB” stickertje op hem. Hihi.

Matthias: “Als ik nu eens voor 100 vibrators koop met die 100€!”

– Snode plannen smeden met andere bloggers. Een van de plannen is om “een andere blogger” aan “de perfecte date” te koppelen en ze dan met een Bongo bon op weekend te sturen of op een uitgebreid gastronomisch diner of zo. Yeah! Het Perfecte Plan. Daarnaast waren er nog een paar andere plannen, maar daarover later meer.

– Ik wil ook zo’n pizza masjien! Hebben jullie die dingen gezien?! Geniaal gewoon. En de pizza’s die eruit kwamen waren yummie! Wel warm. Ik heb mijn tong verbrand.

Greet is een pikkachu! Echt waar!

– En Els is een tofke. Nu nog blogster worden en dan is het in het geheel compleet! Want nu kan ik niet naar haar linken en kan ik jullie niet laten zien dat dat een tofke is. 😀

– Met de naamkaartjes van Dries en Carolien spelen. Zodat er uiteindelijk stond: “Dries loves Carolien”. En dan iedereen in koor: “Aaaaawwwwww”! Hihi. Lief hé?

You Might Also Like

 • Ntone

  Ik heb mij NIET laten verdedigen door Greet…. Nuja, toch niet dat ik het mij herinner.
  En verder, idd die Els moet beginnen bloggen 🙂
  Da was een toffe, die zat naast mij met de presentaties.

 • Greet

  DAS NI!! Zowel de beschuldiging over het verdedigen als de pokémon toestand 😛

 • Sunny Sixkiller

  er lijken wel verbazend veel mannen te zijn op een GIRL geek dinner:)
  Als het maar plezant was 🙂

 • Matthias

  Trr… mij zo afschilderen als een kapitalistische pervert :p

  Die 100 vibrators, da’s alleen maar om te zien welke BV er zo gek zal zijn om die ook te kopen. :p

 • Matthias

  (awajht… khad het *klein* beetje verdiend :p)

 • Anneleen

  Meid,ik weet: ik reageer hier nooit,maar ik volg dus je site wel:) . Maar wat ben ik blij om deze postte lezen! Want ik dacht even,toen ik de post van Lime lag, dat het over jou ging! Dus ik ben content nu da’k dit lees:)

 • boskabout

  Noooo problem! ‘t Was wederom leuk om in jullie gezelschap te vertoeven. 🙂

 • Joke

  Hoe groter, hoe wussie-er, denk ik 😀

 • jeronimo

  en wie heeft er nu eigenlijk die fukking solly rolly gewonnen?
  🙂

 • Ntone

  Imke! Die heeft den Rolly gewonnen!

 • niets.dan.vuur

  Jeeeeeeep, doe mij maar die Bongobon! Drrringend! 🙁
  🙂

 • Ntone » Blog Archive » BGGD#7 : Schoenen!

  […] have 5.” En toen, toen reageerde ik nogal spontaan. Ik heb wel meer dan 5 paar schoenen he! K. vond mijn reactie zo hilarisch, dat ze er zelfs over […]

 • lucie

  Dees postje is geschreven gelijk dat gij waart op de ggd: boink boink, spring spring, “niet aan de cola gezeten”
  Het was heel leuk, en we gaan wel nog eens “andere bloggers” aan een blind date helpen 🙂
  En btw: als ik iets van het onderste schap wil nemen, dan ga ik ook door mijn knieen, maar dan steekt mijn gat nog altijd uit hoor!

 • lamazone

  Sjaak is de max! Hij stelt het goed 😀
  http://lamazone.wordpress.com/2008/08/23/sjaak/

 • Pin It on Pinterest