Gebeurd

Tijdsindeling

En dan zit je samen met hem aan de keukentafel. Zijn mp3 speler ligt daar en hij laat je enkele liedjes horen. Hip hop, want dat is zijn ding. Gelukkig is het niet de mainstream hip hop, want dat zou je niet al te lang verdragen. Hij zet een liedje op dat gebasseerd is op een van de liedjes van Nina Simone en heel per ongeluk heb jij wel een kleine voorkeur voor die grote madam met die rauwe raspende stem. Je herkent de tekst, merkt dat de rapper in kwestie dezelfde verhalen zingt als Nina en vertelt dat aan die jongen aan de andere kant van de tafel. Nadat het liedje gedaan is, neem je hem mee naar je computer en zet je dat ene liedje van Nina Simone op. Languit lig je samen met hem op bed en luister je gefascineerd naar hoe zij de vier verhalen over die vier vrouwen zingt.

Je bent net wakker. Je bedenkt je dat je wel zin hebt in een Bounty en nog een paar afleveringen Futurama. Heel stiekem durf je het niet voor te stellen, want eigenlijk is het nogal decadent om Bounty’s te eten en Futurama te kijken, nog voor het prut goed en wel uit je ogen is gewreven. Hij draait zich naar je toe en zegt vervolgens: “Ik heb zin om Futurama te kijken. En Bounty’s te eten.”. Je giechelt en zegt hem dat je dat ook wilde voorstellen. Enkele tellen later staat de computer aan en geeft hij je een Bounty reep door.

Het is diep in de nacht en noch hij noch jij geraken in slaap. Jij steekt de schuld op het lekkere eten van die avond, want ja, hij is mee geweest op een familie-etentje. Jullie praten over alles. Echt alles. Je haar is droog en je kan niet stoppen met er in te krabben. Je snakt naar een douche. Normaalgezien zou je nog die avond er in zijn gesprongen, maar het etentje had langer geduurd dan verwacht. “Zullen we een douche nemen?” stelt hij voor. Hij had er zelf ook even nood aan. Je dankt in stilte alle goden die je kan bedenken voor je vriendje en zegt dat je dat erg graag zou willen. Dus dan sta je samen met hem onder de douche, om drie uur ‘s nachts, elkaar in te zepen.

Het zijn van die kleine dingetjes die er voor zorgen dat ik graag veel tijd doorbreng met Het Vriendje, tijd die ik anders zou besteden aan het schrijven van lange blogjes over allerlei willekeurige gebeurtenissen. En ik vind dat helemaal niet erg, die nieuwe tijdsindeling. 😀

You Might Also Like

 • Kimmi

  Ik denk dat dat ook exact de reden is waarom ik en zoveel andere niet-singles tijdelijk minder bloggen of zelfs stoppen 😉 Geniet er maar van met volle teugen!

 • Greet

  Zalig ^^ Ik ben het niet zo heel erg eens met Kimmi, waarmee ik bedoel dat mijn bloggedrag niet lijdt onder mijn liefdesleven, maar het valt zeker te begrijpen dat je liever je tijd aan dat soort dingen besteedt dan aan bloggen! 😀

 • Ntone

  Wij wel Kathleen, wij wel….

  oh, en Futurama voor de ochtendprut uit u ogen is, geen probleem! Maar Bounty’s op een nuchtere maag??

 • Valentijn

  Sloebers! 🙂

 • Twinkeltje

  Aaaahhh, hoe melig² gaat het er daar aan toe in dat huis van jullie 🙂

 • Petra

  geniet jij maar van de tijd met het vriendje! zolang je ons lezertjes maar niet helemaal vergeet …

 • Natska

  Bounty’s eten en Futurama kijken 😛 Geef mij dan maar een Snickers!

  Btw, je schrijft heel leuk!

 • Eigenwys

  Zelfs op klotedagen met veel regen, ben ik blij dat ik hier een straaltje zon tegenkom 🙂

 • priegelaar

  Hmz, zo’n nieuwe tijdsindeling, ik ga dat toch ook keer moeten overwegen precies als ik dat zo lees.

 • Pin It on Pinterest