Uncategorized

Insomnia

Als ik niet genoeg slaap krijg, dan begin ik rare dingen te doen. En aangezien ik weer last heb van vlagen van insomnia, doe ik de laatste tijd weer vrij raar. Mensen in mijn buurt zijn hierbij officieel gewaarschuwd. Deze keer heeft de slapeloosheid niets te maken met snurkende Spaanse buurmannen of met ruimtes die op het zuiden gericht zijn waardoor het er bloedheet wordt. Nee, het ligt deze keer geheel en volledig aan mij. Maar goed. Raar doen dus.

Zaterdag stond ik op om zeven uur ‘s ochtends, nadat ik al twee uur alle mogelijke oneffenheden in mijn plafond had bewonderd. En dat zijn er best wel veel. Ik ben dan maar allerlei dingen beginnen doen die al een tijdje op mijn to-do-lijstje stonden: mijn blogje upgraden naar WordPress 2.6.1 (wat dus onnodig werk was, want WordPress heeft net 2.6.2 gereleased), kamer opruimen, kleerkast herorganiseren, beetje computeren, muziek loeihard zetten om wakker te worden,… Gelukkig waren de huisgenoten niet aanwezig. Ik denk dat ik anders slaag zou hebben gekregen om al op zo’n uur zoveel lawaai te produceren.

Later diezelfde zaterdag trok ik naar Het Vriendje. Als ik heel erg moe ben, en ik was erg moe, want ik had uiteindelijk maar vier uur geslapen, dan word ik giechelig. Dus ja, Het Vriendje vond het uiteraard grappig, maar toen we die nacht in bed lagen, werd het hem toch ook een beetje te vreemd. Mij ook hoor. Achteraf gezien is het eigenlijk gewoonweg hilarisch. Laten we zeggen dat ik aan het slaapwandelen was, maar dan zonder het wandel gedeelte. Met mijn hand was ik zijn borst aan het betasten, zonder me er bewust van te zijn. Ik zag wel wat ik deed, ik voelde wat ik deed, maar in het koppeke gebeurde er niets, nada, noppes. Het was pas toen ik hem slaperig hoorde vragen: “Wa zijde gij bezig?”, dat ik me realiseerde dat ik raar aan het doen was. Niet mijn normale raar doen, maar extreem ‘dit heb ik niet onder controle’ raar doen. “Ik weet het niet,” mompelde ik met slaperige stem, draaide me om en viel terug in slaap.

Vannacht was het weer een nachtje met maar vier uur slaap. Tot nu toe heb ik tot nu toe nog niemand betast. Maar wat niet is, kan nog altijd komen uiteraard. 😛

Nog een kleine dienstmededeling: Ja, er is blijkbaar iets mis met mijn comments. Nee, ik ga dat niet fixen, want ja, ik ben niet zo heel erg stiekem bezig met een nieuw design. Zo. Einde dienstmededeling.

You Might Also Like

 • Lime

  *doet haar slaapkamerdeur op slot*

 • Greet

  Hahaha 😀 Hilarisch 😀

  Aan de andere kant: ocharme duts toch! Ik weet hoe vervelend het kan zijn
  om moe te zijn en niet te kunnen slapen want ik heb de laatste weken
  hetzelfde probleem. Hopelijk betert het snel! Bij jou en bij mij dan,
  bedoel ik 😀

 • Pin It on Pinterest