Uncategorized

Tuinsafari

Aangezien Michel even een ‘Kathleentje’ doet (tekeningen online gooien), ga ik even een ‘Micheleke’ doen (tuinfoto’s online gooien).

Een slak. In een houten doosachtig iets. Volgens mij is dat laatste afkomstig van de buren. Ik heb het nooit eerder zien liggen. De snoodaards.

Een spin die haar web over de hele breedte van de tuin heeft gespannen en dan zelf exact in het midden tussen de twee betonnen muren zit. Ze heeft dat allemaal zeer goed uitgerekend en gebouwd. Ik heb haar dan maar uitgeroepen tot de Beschermster van Den Hof!

En toen kwam ik iets tegen dat Michel waarschijnlijk niet heel erg snel tegen het lijf zal lopen in zijn tuin. Een monster! Blijkbaar heet hij Miro, hij zou nogal van geschiedenis houden en daarom wil hij graag Brugge eens bezoeken. Al die mooie historische gebouwen en kleine kanaaltjes. Ik heb hem beloofd dat ik een goede thuis voor hem zou vinden… In Brugge. Hij werd meteen dolenthousiast. Morgen gaat hij aan zijn trip naar het verre West-Vlaanderen beginnen.

You Might Also Like

  • Het Vriendje

    Haha, mij heb je lekker niet gevonden!

  • lucie

    Ah, ik ging zeggen: ik wil Miro wel rondleiden in Brugge, maar als hij morgen al vertrekt… dan zal het voor de volgende keer/monster zijn!

  • Pin It on Pinterest